Oliwer var till tandspecialisten!

I går var Oliwer till tandspecialisten. Det blir så att han får räls längre fram. Han ska dit på ett halv år för att kolla om mjölktänderna har försvunnit o om de är dax. Han längtar o surrar om denna tandställning. Jag kan ju förstå honom för hans tänder kommer snett så de står härliga till. Nu vet dom inte om mjölktänderna tar sig bort själv eller om dom måste hjälpa till.

40-års festen!

Vilken rolig fest det var :) de allra flesta hade klätt ut sig :)
Det var några som inte alls kände igen Chrille. Det var bra mat bra underhållning. Det är några tråkiga saker med lördags kvällen....en del hade inte klätt ut sig, en del for tidigt fast det var fullt ös och sen kan jag inte förstå att man har med sig eget dicka då det fanns där men det är jag de alla är vi olika. Det var ändå en ösig kväll med mycke skratt o skoj.

Läkarbesöket!

Jag trodde inte att de skulle vara så lätt att få sin vilja igenom. Läkaren forstod oss helt o tyckte att vi skulle ta prover men inte bara provet jag ville ta utan mer :) På onsdag ska vi o ta blod sen skickas de iväg resultatet kan vi får vänta på allt från två veckor till två månader ibland mer. För mig spelar det ingen roll kommer bara kännas bra om vi får svar. Det är inte säkert att proverna ger utdelning.

Fredag!

I dag är det en stor dag Oliwer ska till läkaren. Vi är spända på att se vad han säger. Vi vill ha fler prover på honom för att vi har hittat något väldigt intressant, något som kan påverka väldigt många tyvärr. Jag är av den åsikten att jag vill veta hur hemskt det än är men jag vet att alla inte uppskattar de o många lever i förnekelse då de gäller mina barn. Jag kan inte påverka de o jag kan inte tvinga dessa personer att tro mig. Alla kommer att få ett eget val om dom vill veta. Första gången jag läste om detta höll jag på att smälla av det är så mycke som stämmer på han o då jag pratade med sköterskan så trodde hon att provet redan var taget just för att allt stämmer men hon kolla o de är inte taget. Hoppas läkaren är av samma åsikt för de är trots allt han som avgör om vi får ta provet på honom. Vad som händer sen beror på vad det visar. Är det som jag misstänker kommer fler att få frågan om provet sen måste dom få avgöra själva hur dom vill göra med sitt liv. Borde inte fundera så mycke på detta nu då jag inget vet men jag funkar så :)
I morron ska pojkarna till pappa o vi ska på årets 40-års fest :)
Jag vet att de kommer att bli jätte kul.

RSS 2.0