Still!

Var på hälsocentralen idag för att kolla lungorna då läkaren tyckte att jag hade kol i våras. Så de var en snabb koll med någon mackapär dom inte visste hur den funka eller hur dom skulle läsa av den, kan säga att de var roligt värre tur de fanns en fusklapp annars hade jag nog varit kvar där än. Vad dom kanske förstod på hela alltet var att jag behöver nog inte remitteras vidare jag är inte i dagsläget i farozonen fast dom var inte säker. Åldern på mina lungor är 44 år, tycker de är helt okej med tanke på att jag varit passiv rökare sen jag föddes sen så rökte jag själv i 26 år och är 41 så lungorna är bara 3 år äldre än jag.
Löjligt tänk kanske att de trots allt är bra med tanke på allt.
I vilket fall så smet jag upp på vågen och de var inge kul alls har bara tappa 0,5 kg på 1,5 månad. Kan för mitt liv inte förstå de. Kroppen har ändrats sen dess. Köpte shorts i Sundsvall som är stora nu men bara ett halv kilo på vågen.
Jag är duktig på att träna förutom den här veckan då jag känt mig febrig, frusit och svettas om vartannat och trött nå hemskt. Har somna snabbt och sovit till morgonen skönt som bara den.
Skolan började igår och Oliwer vill prova åka buss så jag har bussträna han i två dagar, det är nå strul med morgon resan. Hoppas att de löser sig till i morgon.
Jag skulle önska att han åkte taxi och blev helt självständig på morgonen de skulle vara extremt skönt för mig. Det skulle ändå vara ett steg i rätt riktning för hans utveckling och för mig vore de kanon om han klarade sig själv då jag vill träna från morron ju tidigare desto bättre.
Vill bara komma in i några rutiner fort.
Puss o hej


Semester hemifrån!

Tjo har tagit en natts semester hemifrån. Följer med min käre far på en lastbils tur. Jag växer aldrig upp har alltid älskat att åka lastbil och kommer alltid att göra de så är de bara.
I övrigt så tränar jag 2 gånger i veckan. Nu sist glömde jag ta ventolinet och det kändes. Hmm kanske har KOL ändå. Det lär visa sig då jag ska på test någon gång då de inte finns nå jag är allergisk mot så till vintern.
Nu är det länge sen jag bloggade men om jag minns rätt så var jag inte på nå vidare humör sist. För stunden i denna lastbil känner jag mig lugn och harmonisk men jag känner att jag är grymt irriterad hemma tyvärr. Hoppas att de släpper snart för jag brukar inte vara irriterad.
Just de jag har på eget bevåg bestämt att jag ska testa dra ner på en antidepressiva medicin. Den jag har tagit i hundra år ska jag halvera. Tänker att min viktnedgång går sakta pga medicin. Jag går inte upp av den men den håller mig viktstabil. Tror och hoppas att det gör skillnad och att jag har rätt i min teori.


RSS 2.0