:-(

Dagens invägning gav inte resultatet jag hade hoppats på 2.2 kg så totalt 6.4 kg på 3 veckor vilket i sig är bra och mycke för mig jag brukar inte gå ner många gram av att banta.
Jag har inte hört nå från Sunderbyn under dagen vilket gör mig osäker om dom är nöjd med det jag förlorat.
Kommer att ringa i morgon känner att jag är på väg att driva mig själv till vansinne. 
Sen är jag väldigt sur i övrigt, ville att familjen skulle vara hemma för jag känner att jag behöver stödet och sällskapet. Men ja sitter här i soffan alldeles själv så de räknades uppenbarligen inte. Jaja!
Då jag är sur så är jag sur och det lär han märka och eftersom jag sa vad jag ville har jag all rätt att vara sur oxå. 
Har bara två shakes kvar innan jag får sova är trött som fan, sov inget vidare i natt. 

Förvirrad!

Har idag öppnat 2 brev från Sunderbyn i första stod det att jag skulle komma till avdelning nånting för inlägg inför operation under dagen den 7 april kl 07.00, ja jippi operation blir av fast jag inte gått ner allt jag ska eller?  I det andra brevet stod det att jag skulle komma till avdelning nånting för inläggning inför operation/röntgen/undersökning den 6 april kl 16.00 eee vänta nu blir jag inlagd före? Hmm!! 
Lyckan är total tror jag för nu börjar mina hjärnspöken. Tänk om jag inte gått ner nog så att dom ringer i morgon efter det jag vägt mig och säger att dom flyttar op en vecka eller två. Vilken mardröm, skulle verkligen vara upp som en sol ner som en pannkaka. 
Vilket fall så är jag nervös och rädd för invägningen i morgon, jag som aldrig varit direkt brydd om vågen utan mer hur jag känner mig.  
Hoppas faktiskt att dom ringer i morgon så jag får bekräftat att det verkligen blir den 7.
Vill kolla oxå så att det jag äter antibiotika nu inte ställer till det då och så har jag funderat på varför det bara verkar vara jag som har svårt att rasa i vikt av smaken. Undrar om det har att göra med att jag nu mer är en stolt icke-rökare. 
Oj vad tankarna snurrar, kan vara så att jag upprepar mig i inläggen men de må då vara kommer faktiskt inte ihåg vad jag skrivit tidigare. Hoppas att jag lyckas sova i natt men det tror jag som jag börjat sova sen jag slutade röka. Hade planer på att vara ett dygn med familjen uppe i stugan men det är förkylda människor där och det vore förödande om jag blev förkyld om jag fick välja så skulle jag haft familjen hemma dels för risken att dom tar hem smitta men oxå för att jag blir rastlös och saknar dom. Jag känner att jag kanske skulle behöva lite stöd så här sista veckan jag kämpar på med mitt flyt, längtar till andra sidan då jag får börja äta hemma gjord slät soppa 

Fy!!!

Jag har inte fått i mig alla kalorierna jag ska idag heller tror ju inte att det är jätte bäst men vad att göra? 
Det är inte som det varit tidigare att jag hamnat fel i mattiderna utan nu är det för smaken och lukten från munnen.  Jag är på väg att kräkas utan att jag äter eller snarare dricker nå. Tror att jag måste ringa dietisten i morgon och fråga om det är bättre att inte tvinga i sig och få behålla det jag fått i mig eller om jag ska dricka alla och kräks jag så gör jag de. För mig känns det mer logiskt att sluta innan jag kräks sen så rinner allt rakt igenom mig tack vare antibiotikan. Vilket kanske inte heller är så bra. Suck 
Hur jag än vrider mig har jag rumpan bak. Lika bra att kolla då man är osäker. Pratade för den delen med vc idag och jag fick en tid på torsdag för att väga mig :-) sen så var jag förvirrad angående antibiotikan läkaren sa 10 dagar men på etiketten står det 7 och med min tur var det naturligtvis 10. Blir alltid knas i magen men brukar kunna lindra det med hälsofil. Lyckades få ett piller mot svamp som alltid kommer som ett brev på posten har tänkt att jag vill ha de i stället för att hålla på med pevaryl i framtiden mycke smidigare. 
Kanske ska prata om nå kul oxå Oliwer hade bowling träning i dag älskar dessa kvällar då jag får komma ut och träffa folk och se hur mycke han har utvecklats min "lilla"  pojke.
Önskar att dom skulle vara hemma resten av påsklovet men jag får försöka klara mig på egen hand. 
Är väldigt sugen på Ikea men med Ikea innebär det cheescake älskar de och vet inte om jag skulle klara av att hoppa över den. 
Skulle kunna äta ett mål mat nu bara för att bli av med smaken och lukten 
Blåste lite lätt på katten och hon rygga och ruska på skallen vi fick ett riktigt gott skratt. 
Sov gott mina vänner 

31 minuter!

Kanske inte låter som jätte mycket men för mig är det de. Jag har inte orkat röra mig på flera år så totalt idag blev de 31 minuter, svettas som en gris. 
Har dock bara druckit 3 shakes insåg att jag inte skulle lyckas komma in 5 så tog en smoothi med 200 kalorier i stället för ca 110 just för att kroppen inte ska få på tok för lite tror inte att de heller är bra.
Familjen kom hem idag, äntligen tror de eller ej men den här gången har det varit riktigt jobbigt att vara själv jag som brukar tycka att de är så himla skönt. Gruvar mig lite för att dom snart åker igen. Var och lämnade tillbaka bilen jag lånat dom skulle grilla, morr. Vi drog hem jag skulle aldrig ha klarat av lukten, älskar grillat. 
Jag ska f.n klara detta, pepp pepp.
En kvar att dricka innan sängen och det smakar apa.

11 dagar!

Det känns lättare att titta framåt än att tänka på hur många dagar jag flytit. Om jag har tur så är jag i sunderbyn på 11 dagar har jag otur så skjuts operation upp. Sitter med shake ett av fem och lovar att det blir fan inte godare.
Jag behövde inspiration så jag titta i Rasmus fotoalbum. 



Jag är ju inte 23 längre men längtar tills jag kan se lite av min kropp i alla fall.
Korten funkar som inspiration just nu i alla fall. 
Trots att det inte försvunnit jätte mycke från vågen tycker jag att det försvunnit från magen, tyvärr blev det inte att vi tog nå kort före. Eller tyvärr nja blir bara äcklad 

Motivation!

Min motivation svajar från dag till dag. Vågen ändras både upp och ner, då den går ner går de bättre men då den går upp är jag fruktansvärt när att åka och köpa mat.
Det är ingen hit att äta antibiotika och inte kunna ta nå hälso fil för att skona magen. De positiva är att jag inte blir förstoppad. 
Rastlös till tusen har aldrig kört så mycke bil någonsin då Chrille varit borta hmm 2 vändor till stan redan :-) 



Lekte med naglarna i dag ska bara måla ringfinger nageln endast där det är en tipp resten är mina egna som jag förstärkte. 
Kommer ta ett tag innan jag har full kläm på de hela.
Blir att beställa lite mer saker och dekorationer till naglarna. 
Plågar i mig sista smaken suck.

Påsklov!

Då var det dax för påsken med allt det innebär. För min del kvittar det eftersom jag fortfarande dricker. Vi gjorde bort handlingen igår och mitt krav var en ny våg. Skulle ju ha varit och vägt mig igår i stället för onsdag och hade jag gjort det hade jag fått klartecken med operation. Var ändå tvungen till vårdcentralen för min böld på örat 



Antibiotika i 10 dagar läkaren tog en odling för att kolla så jag fick rätt piller svullnaden har redan gått ner ganska mycket och mindre ont hoppas bara det hinner läka. 
Idag är det nya tag med löpbandet som gäller familjen har redan dragit. Blir en stor test det här då dom är borta brukade jag äta gott ibland tagit mig ett vinglas sen rökte jag då jag blev rastlös och hade tråkigt. Men är ganska säker på att det går är så beslutsam. 
Kommer nog till att börja leka med gelenaglar :-) 




Hoppas!


Har inte druckit frukost än så nu hoppas jag att det bara är 13 st kvar.
Det känns lite osäkert då jag "bara" gått ner 4.2 kg igår skulle ha varit 5.75 så operationstiden är inte bokad än. Pratade med kirurgen igår och dom tyckte inte att det var katastrof men dom ville vänta tills torsdag nästa vecka innan dom tar ett beslut. 
Igår var jag grymt besviken och frestad att äta smörgåstårta och silltårta och en massa fika men jag klara mig, sa åt min man att jag måste få vara sur för att ladda om. 
Blev 22 minuter totalt på löpbandet igår idag har jag gått lite orkar ju inte så mycke åt gången men ska jävla kämpa för det här kommer inte att ge mig. 
Kan bli något förvånad över folks reaktion över att jag ska göra en gastric bypass, en del blir glad, en del säger inte så mycket, en del säger nej, en del pratar med en som att man inte förstår vad man ger sig in i och att det är en livs lång förändring! 
Har grubblat mycke och läst mycke innan jag ens tog kontakt med sjukvården så ja jag är beredd på att äta mindre och nyttigare ta vitaminer jag är beredd på håravfall men det har jag redan haft efter jag fått pojkarna så jag tror att jag blir mer flint tarmvred kan jag oxå få. 
Men vad är baksidan med sjuklig övervikt?  Långt värre hade dessutom inte varit en fd rökare nu om det inte varit för operation. 
Snart dags att ringa vc för mitt stackars öra som verkligen inte vill sluta svälla i natt har jag inte fått sova för att det kliat och gjort ont det är nog läge för antibiotika 

Hoppas!


Har inte druckit frukost än så nu hoppas jag att det bara är 13 st kvar.
Det känns lite osäkert då jag "bara" gått ner 4.2 kg igår skulle ha varit 5.75 så operationstiden är inte bokad än. Pratade med kirurgen igår och dom tyckte inte att det var katastrof men dom ville vänta tills torsdag nästa vecka innan dom tar ett beslut. 
Igår var jag grymt besviken och frestad att äta smörgåstårta och silltårta och en massa fika men jag klara mig, sa åt min man att jag måste få vara sur för att ladda om. 
Blev 22 minuter totalt på löpbandet igår idag har jag gått lite orkar ju inte så mycke åt gången men ska jävla kämpa för det här kommer inte att ge mig. 
Kan bli något förvånad över folks reaktion över att jag ska göra en gastric bypass, en del blir glad, en del säger inte så mycket, en del säger nej, en del pratar med en som att man inte förstår vad man ger sig in i och att det är en livs lång förändring! 
Har grubblat mycke och läst mycke innan jag ens tog kontakt med sjukvården så ja jag är beredd på att äta mindre och nyttigare ta vitaminer jag är beredd på håravfall men det har jag redan haft efter jag fått pojkarna så jag tror att jag blir mer flint tarmvred kan jag oxå få. 
Men vad är baksidan med sjuklig övervikt?  Långt värre hade dessutom inte varit en fd rökare nu om det inte varit för operation. 
Snart dags att ringa vc för mitt stackars öra som verkligen inte vill sluta svälla i natt har jag inte fått sova för att det kliat och gjort ont det är nog läge för antibiotika 

Hoppas!


Har inte druckit frukost än så nu hoppas jag att det bara är 13 st kvar.
Det känns lite osäkert då jag "bara" gått ner 4.2 kg igår skulle ha varit 5.75 så operationstiden är inte bokad än. Pratade med kirurgen igår och dom tyckte inte att det var katastrof men dom ville vänta tills torsdag nästa vecka innan dom tar ett beslut. 
Igår var jag grymt besviken och frestad att äta smörgåstårta och silltårta och en massa fika men jag klara mig, sa åt min man att jag måste få vara sur för att ladda om. 
Blev 22 minuter totalt på löpbandet igår idag har jag gått lite orkar ju inte så mycke åt gången men ska jävla kämpa för det här kommer inte att ge mig. 
Kan bli något förvånad över folks reaktion över att jag ska göra en gastric bypass, en del blir glad, en del säger inte så mycket, en del säger nej, en del pratar med en som att man inte förstår vad man ger sig in i och att det är en livs lång förändring! 
Har grubblat mycke och läst mycke innan jag ens tog kontakt med sjukvården så ja jag är beredd på att äta mindre och nyttigare ta vitaminer jag är beredd på håravfall men det har jag redan haft efter jag fått pojkarna så jag tror att jag blir mer flint tarmvred kan jag oxå få. 
Men vad är baksidan med sjuklig övervikt?  Långt värre hade dessutom inte varit en fd rökare nu om det inte varit för operation. 
Snart dags att ringa vc för mitt stackars öra som verkligen inte vill sluta svälla i natt har jag inte fått sova för att det kliat och gjort ont det är nog läge för antibiotika 

Nervös!!!!

Nervös gånger massor. I morgon är det halva tiden invägning ska gärna gått ner 5% av min totala vikt vid förra vägningen. 
Enligt våran våg så är jag ett drygt kilo bort. 
Vidrigt rädd att operationstiden inte blir spikad som det är nu är dagen bara preliminär, vill göra den permanent. 
All oro har verkligen visat sig på mitt humör nu i eftermiddag kan erkänna att jag varit/är en surf...a mår inte så där jätte dåligt av de som jag brukar. Känner att det är inte minsta konstigt tycker snarare att det är förvånande att de inte hänt tidigare. 
Haft dottern med familj här på middag och umgänge. Helt underbart att vara mormor. 
Min lilla skit ska bara ha mig till hjälp då han ska äta ingen annan duger <3 
Min stora skatt värmde mitt hjärta. Löpbandet vi beställt kom idag så Christian skulle hjälpa till att få in det och montera de då frågade hjärtat 
-Men mormor varför har du skaffat en sån?
- Mormor är less på att vara tjock och vänta du och se hur smal mormor blir ( tycker att det blir lite mycke för han att förstå allt med operation så gjorde de enkelt) 
-Men mormor jag tycker du är perfekt som du är. 

Man smälter ju som smör i solskenet. Exakt vad jag behövde höra just idag. 
Hann då med 5 minuter på bandet som ser ut som actics så när som på displayen. Väldigt nöjd att vi valde ett bättre o stabilare än vi först titta på. 
Hoppas jag får sova i natt för nervositeten och rädslan att ramla just innan mål och inte fuska de minsta 

Överlevde!

Överlevde dagen blev lite stressigt i början då allt skulle ställas i ordning. De skulle märkas omklädningsrum samtidigt som kaffet gjordes iordning och kokades samtidigt skulle fikat fram, drickorna in i kylen, korven värmas, som om de inte räckte så fick jag stå och diskutera 10 minuter med vaktmästaren om den informationen vi fått från bokningen. 
Denna vaktmästare tyckte att det var våran kanslist som informerat oss fel. Oj dumt gjort av hen, pite handikappidrott vore ingenting utan sin kanslist hon är guld. Men efter dessa dyrbara 10 minuter vekna hen och insåg att jag hade förmodligen rätt eftersom det bara finns 2 st nycklar att låna in till lokalen och det hade redan varit uthyrt fredag och lördag. Ops  
I vilket fall då vi fått ordning på allt så flöt det på riktigt bra. Med tanke på att jag var upptagen med allt annat säger att jag tror att Oliwers lag blev tvåa. Jo ibland händer det att en mamma inte har koll på allt. 
Det drog ut på tiden så det blev Sunes för kära familjen jag drack en shake egentligen har jag en till att dricka men jag orkar verkligen inte sitta vaken och vänta. Satt och räkna kalorier för det är fler i dom färdiga dessutom så drack jag en smoothi som det är 200 kalorier i så det går ganska jämt upp med 5 pulverpåsar. 
Om någon hade sagt åt mig för 5 år sen att jag skulle räknar kalorier hade jag troligtvis skrattat ihjäl mig, känns fortfarande inte som jag men det kommer att bli mitt nya jag att ha mer koll på bättre och sämre mat.
Detta är min chans till en nystart och den är jag rädd om. På måndag ska jag ringa vc om mitt öra som inte ser speciellt trevligt ut jag ska in på kansliet och lämna i från mig saker. Men det var i morgon nu ska en trött tant sova en hel natt till
Ni kan inte ana hur skönt det är att sova hela natten i många nätter i sträck. Har ju bara sovit några få timmar per natt i många år.
Natti natti

På språng!

Igår var jag till dietisten, enormt skönt att få mer ordentliga råd eller direktiv om efter tiden. Vad jag ska äta då jag får börja äta vanlig mat har jag stor koll på redan innan flytet men den där mellan tiden. Ser då ut så här i alla fall 2 veckors släta soppor tur jag fick recept sämst på soppor sen är det 4 veckors mos/pure potatismos konsistens ingen pasta :-( och inte pulvermos men det måste lösa sig. Pappa skratta då han fick höra de bara för att jag inte tycker om kokt potatis aldrig gjort. Sen blir det 2 veckor med finfördelad mat sen får jag äta som "vanligt"  men de blir det ändå inte för då skulle operation vara totalt bortkastad. 
Idag har vi varit på stan och handla till soppor och till Oliwers innebandy, tog på mig att fixa drickor till kiosken och ta dit alla saker vi behöver. 
Kommer att bli enormt spännande om jag orkar hela dagen, måste vara där ca 08.45 och räknar med att prisutdelningen är vid 17. Många timmar i farten med minimalt med kalorier. I värsta fall får jag väl åka hem någon timme men hoppas inte de eftersom vi är väldigt få vuxna som kommer att vara där och ha ansvar över hela cupen. 9 eller 10 lag blir de. 

Tungt!

Idag har det gått tungt att få i sig det jag ska.
Tji fick jag som tyckt att det gått så himla lätt. 
Jag har kämpat och lyckats få i mig allt, stolt kärring :-) 
Haft middags främmande oxå, mina 2 underbara barnbarn och dottern och givetvis svärsonen. Var enormt kul att träffa dom var typ 8 dagar sen.
Jag ville inte riktigt utsätta dom för humöret jag trodde jag skulle ha sen så röker dom och de har jag inte velat utsätta mig för men jag har oroat mig i onödan fast det är inte ovanligt :-) 
I morgon är det dax för ett besök hos dietisten, ska bli spännande och intressant undrar om jag har tänkt rätt om livet efter.

Skönt!

I kväll har det gått en vecka sen jag tände min sista cigg :-) jag har kommit ifrån att kolla så att dom är med och att jag ska röka innan jag gör något. Det är riktigt befriande nu tycker jag att det luktar illa. Jippi. 
Ingen är gladare än jag min pulverdiet går oxå kanon hoppas att vågen håller med mig. 
Är väldigt rädd för att jag inte går ner som jag vill fast jag gör allt utom det viktigaste motionerar. Har beställt ett löpband idag. 
Har aldrig varit så motiverad tidigare. 
Just nu tänker jag på mig själv all ork och energi lägger jag på mig själv, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist och för första gången kan jag säga att jag mår bra och faktiskt mena det.
Alla säger att det är bra det har jag oxå gjort men nu känns det i hela kroppen jag mår bra och jag gör saker för mig. 
Kalla mig egoist om ni vill mig gör det inget för nu känner jag att det är min tur att ta lite plats :-) 

Måndag!

Tankarna snurrar på. Har inte rökt flytet går bra är aldrig hungrig så måste hålla koll på klockan så jag får i mig alla påsar. 
Men tänk om jag inte går ner det jag ska????
Tänk om jag snubblar just på målsnöret??? 
Min kropp är för tung för mina knän och höfter har noll i kondition försökt cykla men får mjölksyra direkt skulle behöva promenera men har ingen styrsel i lederna och det är ojämt på vägarna. Låter som en miljon ursäkter och jag önskar att det var de men tyvärr fakta. 
Ska kolla om jag får låna ett gåband några veckor hoppas de.
Dax att koka ris till grytan som står på spisen, självplågeri att laga mat men familjen måste få äta.
Hoppas på pluspoäng hos maken kanske en weekend till hösten :-D 

Dag 2 och 3!

I går flöt dagen på bättre än förväntat, stora prövningen kom då jag lagade mat. Då kom suget efter både mat och cigaretter, de var bara de psykiska behovet just för att jag brukade. Klarade allt utan att fuska fast gick in i vardagsrummet medan dom åt.
Idag har Oliwer haft bowling tävling i Luleå. Han spelade riktigt bra 209 poäng på 2 serier :-) 
Däremot så blev han en retsticka då det var dax för lunch, hamburgare. Satan vad god den såg ut att vara och den lilla skitungen som bara brukar äta smackar ibland satt mmm mmmm och så skratta han.... Är du avundsjuk???  Men skoja inte med mig. Idag har det varit riktigt jobbigt att vara utan mat men det har gott. 
Kanske blev extra jobbigt för igår så började allt samtidigt djävul :-( till och med det jag borstade tänderna smaka blä de om något brukar man känna sig fräsch av men jag var nära att spy. 
Fråga i en grupp på fb och det är helt normalt kroppen går in i kretos tror jag det heter. Tyvärr har jag den smaken resten av tiden men bara bita ihop jag vill ha min operation. 
Blir spännande att se hur morgondagen går.

1:a dagen!

Snart är första dagen över. Har varit till hälsocentralen för att ta en vikt, trodde att jag skulle ha gått upp massor under min frossa :-) har helt klart haft i tanken sista tiden att jag kan nog inte äta allt efter operation i vilket fall så har jag inte gått upp men det är inga trevliga siffror vågen visa. Då jag var klar där for jag till Coop för att köpa hem bröd, familjen måste ju få äta som vanligt ändå :-) 
Nu har jag druckit 4 av mina 5 mål fått i mig 1,5 liter vatten, skvalpar i min mage nu. 
Christer jobbar över vilket i sig är ganska skönt för då är de ingen som frågar hur de går o känns :-) har ett litet psykiskt röksug kvar men inte som jag någonstans förväntat mig inget dåligt humör eller så. Skulle äta potatis och purjolökssoppa till middag då oliwer åt men den var inte god på en fläck, fick inte ner den.
Nu ska jag kämpa vidare med mitt vatten och hoppas att jag tar mig ut på en promenad i morgon 

Redo eller inte!!!




Sista ciggen är nu rökt de jag hade kvar ligger i sopkorgen, stolen flyttad tändaren undan stoppad.
Hejja mig :-) 
Nä men helt allvarligt försöker tagga mig själv som jag sagt tidigare så tror jag inte att detta blir lätt men ska verkligen kämpa för att förbli rökfri. 
Läste Allan Carrs bok äntligen rökfri. Måste säga att han har många rätt det sitter i skallen. Jag måste se mig själv som rökfri eller fd rökare från den sekunden jag släcker min sista cigg. Så i stället för att se de som att jag slutar i morgon så har jag slutat nu :-) 


Det närmar sig!

I morgon börjar jag med mitt flyt inför operation, känner mig taggad men ändå lite nervös. Ska jag lyckas gå ner 10% av min vikt? 
Inte nog med det i morgon är jag äntligen rökfri :-) 
Kom fram till att jag tar allt på en gång. 
Lite orolig över hur mitt humör kommer att bli men ska nog gå bra. 
Christer är mer lugn än jag, hoppas att han står ut och att vårat äktenskap klarar de här. Fast skulle förvåna mig mycket om de inte gjorde de 

Inställd på de värsta

Så fort jag ska göra något stort så ställer jag alltid in mig på det värsta. Har alltid gjort så och kommer förmodligen att fortsätta måla fan på väggen innan resultatet är framför mig. 
Första hindret för min operation är att jag inte lyckas gå ner 10% av min vikt på 4 veckor så då skjuts operation fram ett tag.
Sen är det en stor operation och om man ser rent krasst på de så är en operation alltid en risk och den risken ökar om man är överviktig och jag är inte bara överviktig jag är fet.
Sen så väger jag då in min medfödda ökade risken för blodproppar. 
Det är nu jag ställer mig den frågan varför vill jag i huvudtaget göra en operation då riskerna är så höga?
Jag har inget val, jag går inte ner tillräckligt med bantning och som det är nu så har jag inget liv. Jag orkar ingenting får värk i kroppen för minsta lilla, klädutbudet är minimalt har inte kunnat vara med på en enda skoterutflykt på flera år dels för att jag har ont men även för att jag inga kläder har tro mig jag har letat. 
Jag får nog nå komplikationer redan på operationsbordet men sjukvården är skickliga så jag hoppas att jag överlever. 
Efter operationen får jag säkert problem med läckage så de blir omoperation ganska fort. 
Blir minst en vecka på lasarettet men det gör ingenting mitt nya liv börjar redan före operation. Jag kommer att bli rökfri. 
Jag hoppas att jag kommer dumpa då jag äter fel då är chansen att jag håller vikten mycke större. 
Många drabbas av håravfall, då jag har tappat fläckvis med hår efter jag fått barn och löser mängder med hår redan nu så räknar jag kallt med att bli mer eller mindre flint. Har redan en lösning på de antagligen en sjal runt skallen eller varför inte en peruk. 
Tarmvred ja men varför inte eftersom jag redan är opererad i magen så finns det redan en risk för de så bara gilla läget och kanske vara lite snabbare in till akuten då jag får ont i magen. 
Känner mig taggad till tusen de här vill jag och behöver dessutom. Känns skönt men väldigt ovant att prioritera sig själv. 
Svåraste blir nog att lära sig vad man kan äta och framförallt vad äter man då man flänger omkring typ med husvagn då man äter på ett annat sätt 

:-)

Inga stora tankar på att börja blogga oftare, glömmer ändå alltid av de. 
Kanske borde börja med någon typ av minnes träning. 
Det händer alltid en massa i mitt liv som är både gott och ont. Just nu känner jag att livet leker en helt underbar känsla efter alla tuffa år.
Har rensat bort energi tjuvar från mitt liv, en del har mår riktigt bra av att inte ha massa dömande människor omkring mig. Tyvärr har min brist på ork orsakat att jag inte har någon kontakt med min bästa vän, men hoppas och tror att det ändras så småningom. 

Står just nu inför en livsstilsförändring som jag verkligen ser fram emot. 
Slutar snart att röka för gott dels för hälsan och ekonomin men skälet att det händer nu är att jag ska göra en gastric bypass och för att få operation måste man vara rökfri. 
Kan det bli bättre?  Bort med giftet och äta nyttigare och mindre och komma igång med träning. 
Min tid är nu. Jag har satt andra först under lång tid nu ska jag tänka på mig själv och det jag mår bra av och vill göra. 
Känner mig egoistisk fast kan se de på andra sätt oxå om min familj ska ha kvar mig vid liv måste något förändras så kanske inte helt egoistiskt :-D 
Nu ska jag njuta av livet och maten jag får äta en vecka till innan jag börjar med mina pulverpåsar 

RSS 2.0