Ingen lugn stund!

Känns som att mitt liv är fullt av tider att passa. Det är tandläkare till höger och vänster, diverse läkarbesök osv. 

Förra veckan var Oliwer magsjuk så då blev det inget gjort i början av veckan men tog igen lite i slutet. Kan bli lite arg på både mig själv och andra, nu har jag mer ork och då ska jag bara göra mer och andra tar lite de för givet att jag ska fixa och jag är så satans dum att jag låter det ske. 
Det här med min ork är ju inte så bra de heller ju mer jag får och ju bättre jag mår så värderar jag mig själv högre och står på mig på ett helt annat sätt än tidigare. 
Jag retar mig på helt andra saker än förr.
Jag har i dagsläget ingen aning om vart detta slutar, det skapar slitningar.
Jaja skit samma de är som de är och blir de som blir. 

Anmälde mig till vårruset förra veckan ska bli så spännande. På onsdag har Oliwer en tid hos sjukgymnasten för ryggen, innan han börjar få jätte ont av scoliosen, tänkte passa på att prata med henne då om min träning. 
Måste försöka ta tag i min ringa lista oxå men de är tufft då de är så många tider att passa. 


Dålig!

I träningsväg har det varit en otroligt dålig vecka. 

Måndag körde jag Oliwer till korttids och fick inte maten att stämma med de så hoppade träningen då, tisdag skulle vi åka tillsammans och sen åka till Lillpite för att gratta.
Oliwer messa galet mycket och ville hem försökte få honom att stanna vi var utanför step in men vände dels på grund av att de var tjockt med folk och att Oliwer höll på, vi tappade lusten. 
Onsdag vet jag inte vad det var möjligt att vi tänkte att eftersom Chrille hade tid med medlemsrådgivaren på torsdag så tränar vi då. 
Naivt! 
Det var ett jäkla oväder så tiden bokades om, Oliwer hade varit halva dagen på ögon. Trots att jag har massa ork nu så tar sånt fortfarande på mig men de måste göras och jag blir inte lika slut nu som tidigare. Pappa är inte helt återställd än drygt 3 veckor har jag hjälpt honom. Jag vet ju att de driver en hel del där pappa bor så vi bestämde att fara dit o ta en vända fast det väntas mer snö.
Idag har vi varit och skottat en gång till vansinnigt glad att vi skotta igår hade inte orkat få bort allt. 
Oliwer har lånat hem bågar.
Summan av veckan är att den inte alls varit bra, stressig nästa vecka lär oxå bli körig. 
Det är massa tider att passa både Oliwer och Melker ska till tandläkaren jag har kurs i tecken som stöd kul men ja nä måste få ordning på detta 


Vårruset!

Sa ganska snabbt efter de jag kommit igång med träningen att jag ska runt på vårruset. 

Nu har reklam börjat cirkulera på sociala medier, så tiden för anmälan är inne. 
Jag vill anmäla mig så snabbt som möjligt för att ha ett synligt mål med träningen och vårruset känns som en bra idé.
Då jag tänker på själva loppet så känns de jätte stor och långt, jag tar mig aldrig runt eller de blir mitt mål att ta mig i mål.
Känns som ett svinhögt hinder, men om jag tänker på rundan vi har gått i höst som är 4.4 km så känns det mer som att jag behöver ett tidsmål att träna mot.
Rundan tog sist 43.31 så undrar vad jag ska sätta.? 

I övrigt har vi haft en bra tränings vecka lyckas ta oss 3 gånger till gymmet. 
Måste ändå få säga att jag är grymt stolt över mig själv och över att jag av alla soffpotatisar lyckas få igång Chrille med träning. Han är ju i och för sig rätt lätt att få igång då ha han har tränat hela sitt liv fram tills han skadade knät. 
Nu har jag gett min svägerska i uppgift att fixa ett lag i grunden hennes idé men jag ligger på så hon har en vecka på sig sen anmäler jag mig själv 


RSS 2.0