Fullt upp!

Det har varit en sån här dag då allt har hoppat sig. Först och främst var jag trött i morse, sov dåligt i natt. Så då jag ätit frukost och sett till att Oliwer gjort de han skulle la jag mig. 
Av någon anledning så ställde jag larmet men behöver inte de nu då jag vilar, vaknar att jag är hungrig fast inte samma känsla som innan op.
Hitta en bild som jag borde ha som profilbild  


Alla mina bokade tider har krockat med mattiderna. Lunchen köpte jag på Ica i öjebyn åt den utanför bilprovningen, blev ombesikning tror han bestämde sig för att underkänna bilen med de må då va. Tog en mellanlandning hos pappa innan det var dax för träning på Step In. Första träningen, älskar min sjukgymnast hon är så cool och hård. Men hon passar mig gillar läxorna ut o gå. Äntligen har det blivit av kan inte tänka hä hinsh utan jag måste skulle skämmas ögonen ur mig om jag inte gjort de.
Tror jag kommer ha en himla massa träningsvärk i morgon. Jag började må riktigt dåligt efter träningen, huvudvärk från h-vetet, mådde illa svettades som en gris de bara rann. 
Skulle egentligen ha ätit mitt i träningen så då jag kom hem tog jag kvarg och la mig på sängen och åt sakta men säkert började jag må bättre. Så in i duschen sen snabb plocka jag undan disk. Chrille fick fixa maten, äta och hann faktiskt sitta i soffan en liten stund innan jag skulle på styrelsemöte och veckohandla efter det. Det krocka naturligtvis med kvällsmaten.
Om jag i huvudtaget lever och rör mig i morgon så ska jag stå vi spisen och göra mellanmål att peta in i frysen. 
Puss och godnatt för nu är jag slut 




Ny vecka!

Ny vecka nya förutsättningar nya val och det blir vad vi gör det till.
Jag känner mig bara glad och uppåt, livet leker. Fast ändå inte, ansvar och åtaganden finns ju fortfarande kvar och det är helt okej. 
Igår var de ju köpmännens jippo morsdag jag hade tur och fick frukost på säng sen bar de iväg och fira svärmor. Hon måste ju få ha sin tradition fast jag inte håller med henne. 
Idag blev det en kvällspromenad så nu har jag två promenader till i morgon som det var sagt. Försöker med axelträningen eller jag gör den men är lite rädd att jag gör fel men det visar sig. 
Undrar om man vågar säga till en sjukgymnast att man har träningsvärk?  Känns löjligt men det är ju ett bevis på hur mycke jag misskött min kropp men nu är jag på väg att ta tag i det.....stolt tjej.
I morgon blir det en dag på fläng hoppas jag kommer ihåg apoteket :-) 

Hemläxa!

Första gången på jag vet inte hur många år som jag faktiskt tagit en promenad själv och i syftet att få motion. Fick ju i läxa att promenera ute i 20 minuter två gånger till på tisdag så jag tänkte som så att lördag måndag blir bra. 
Har väldigt ont i axeln av undersökningen igår eller inte bara därför för jag har varit dålig ett tag nu. Hoppas verkligen att jag gör rätt då jag gör övningen för axeln, den var lite knivig.
Har fortfarande träningsvärk bakom låren och i skinkorna från vad vet jag inte exakt men tror att de är från planteringen.
Livet känns väldigt bra nu, jag känner mig smal så de står härliga till. 



Om sanningen då ska fram så är jag inte alls smal utan fet men känslan av att inte rulla fram är underbar. Har fortfarande 36 kg för mycke men tycker det är bra att jag inte tvär rasar för nu har jag möjlighet att bygga upp min kropp på ett sunt sätt. 
Tyvärr har jag varit duktig på att äta dåligt nu på eftermiddagen så magen mår inte bäst. Har lite svårt att veta om de svider typ magkatarr aktigt för att jag ätit för mycke sött eller för att jag inte ätit kvällsmat eller för att jag har en massa luft i magen har rapat ganska mycke i 1.5 timme. Jag har lagt mig i sängen känner mig sliten och tänker att jag snart märker om jag behöver äta.
Kroppen är helt fantastisk på att meddela sig att den behöver näring. Upptäckte ett till sätt idag....  Huvudvärk så nu om jag inte har koll på klockan så är det skakningar eller darrar svårt att beskriva, jag blir fruktansvärt trött från ingenstans och huvudvärken. 
I morgon är det morsdag enligt mitt tycke köpmännens jippo här firas de inte med fika och presenter utan kaffe på säng. Men jag har inte gått bjuda på nå sista åren då jag vakna mitt i natten och frukost har jag aldrig ätit tidigare. Chrille brukar få frukost på säng på farsdag men har inte varit lönt att ge mig nå men nu äter jag de första jag gör så sa åt min man att jag tar gärna frukost i morgon och berätta vad jag brukar äta i mängd.


Fredag!

Förmiddan gick åt att fundera på hur jag skulle dra på måltiderna så de skulle bli någorlunda bra med besöket hos sjukgymnasten.
Lyckades faktiskt relativt bra klara mig från blodsockerfall men åt en proteinbar eller en halv i bilen på väg hem. 
Måste säga att jag träffade en sjukgymnast som passar mig som handen i handsken. 
Hon undersökte min onda axel väldigt noga och till skillnad från andra sjukgymnaster jag träffat så fick jag ett hum om varför värken återkommer hela tiden. Hon tror att det är några faktorer som gör de, jag fick axeln lite urled som ung, sen så har det med att jag drar fram axel förmodligen pga dåliga ryggmuskler sen så var de lite trångt för leden i vissa lägen. Första svaret jag fått som jag faktiskt tycker låter rimligt och hon kan ju inte se hur de ser ut i leden men blir det inte bättre med träning så måste de göras en röntgen. 
Vi pratade oxå om det faktum att jag gjort en gastric och helt enkelt behöver hjälp för att stärka min kropp, fick beröm för att jag tog tag i de så snabbt innan jag börjat tappa en massa muskelmassa. 
Jag fick hemläxa morgon och kväll ska jag dra bak axlarna och spänna muskler vid skulderbladen sen så ska jag ut på 2 st 20 minuters promenad innan vi träffas nästa gång. 
Det är just de här jag behöver en stor spark i röven. 
Mitt stora problem är ju de här att nog kan jag fixa ett träningskort men jag behöver hjälp för att styrka kroppen på rätt sätt. 
Jag gör de här för att må bra och trivas med mig själv. 


Välkommen till familjen Hubert, älskar dig redan fast jag inte kört dig. 

Ligger med träningsvärk baksidan av låren och i skinkorna. Puss och kram sov gott 

Blodtryck!

Igår hände de inte mycke. Tog hand om lite tvätt, bädda gästsängen fyllde jord i den andra pallkragen hade ju köpt för lite. Men vad jag fick kämpa med de faktum att jag var jätte yr. Jag kan inte annat än se de som att blodtrycket spökar, har alltid haft lågt fast jag har rökt och varit fel. Gissar att det är ännu lägre nu. Då jag opererades tyckte sköterskan att de var lågt o då var de normalt för mig, då hon tyckte de var bra tyckte jag att de var högt. 
Jag gjorde några försök att plantera men fick ge upp. Chrille fick laga maten. Först efter en liten vila och familjen ute lyckades jag få ner plantorna i jorden. 
Idag är jag trött vakna vid två och var tvungen att gå ut och kolla om Christian och Chrille köpte mig en ny Yngve. Nu står den där en Audi 100 automat åååå äntligen. Fast de här är en sedan. 
Ska till sjukgymnasten idag och det blir intressant att höra vad dom säger om min stackars kropp.
Hoppas att jag får akupunktur och träning. 
Huvudsakligen är att en sjukgymnast hjälper mig med ett träningsprogram. 

Effektiv!

Har otroligt nog fått nå gjort idag. Morgonen började med att jag ifrågasatte mig själv. Ta tid för utvecklingssamtal kl 8 med en son som är mer än långsam. Jag hade alldeles för mycke stresshormoner i kroppen då vi for. Allt går då bra, vissa åsikter om hans snabbhet finns i vanlig ordning så inga nyheter. Iväg till Coop och handla, åt en bar i bilen på väg hem. 
Oljade in pallkragarna då jag kom hem och hade packat in.
Sen var jag helt i mitt esse kände hur de var läge att få saker att hända.
Jag har tvättat, gjort müsli som jag tyvärr inte tyckte om men vad att göra, en stor satts veckosallad och kört bort returer. 
Imorgon blir det att ta hand om all ren tvätt och plantera jordgubbar, rabarber och gräslök. 
Har ganska ont i kroppen nu vill jag lova men det går om.

Tidsplanering!

Jag borde verkligen tidsplanera några dagar här, har många vill, borden, måsten och skan. Fast allt börjar med jag vill. Jag vill ha jordgubbar, rabarber och gräslök här ute. Så idag är det fixat pallkragar men hade ju ingen spillolja så då ska de fixas innan jag kan ställa ut dom. Gräset bör klippas först men de gör inte jag. Sen måste jag jaga plantor och köpa jord, skulle ju vara fräscht att odla egna grönsaker oxå men vi börjar med de lätta. Sen så var vi och veckohandla och listan var lång. Jag ska göra egen müsli och matmuffins. Müslin är bra för att få variation mot kvargen. Bara till de behöver jag en massa ingredienser. 
Att lägga om kosten är inte gjort på en kafferast kan jag lova. 
Grubblat lite fram och tillbaka om de här med grönsaker i och till maten, tycker att grönsaker fort blir dåliga så jag ska börja göra veckosallad, matmuffins är väldigt bra att ha i frysen till de husvagns livet drar igång eller att jag är på språng. Är väldigt sugen på att testa baka bröd men vi får se, mitt största problem just nu är att jag inte fastnar i soffan om dagarna och får inte mycke gjort eller inget gjort som jag ser de. Jag räknar inte de jag tvättar, tar hand om disken och lagar mat, just nu går det en massa tid åt mina mellanmål. Det är något jag måste bli bättre på planera min mat.
Jag har ändå blivit duktig på att göra matlista för middan så de är bra. Vi äter mer varierat nu än tidigare tycker själv att jag blivit duktig men kan bli bättre. 
Jag hoppas bara att jag får till de o gör allt de här. 

Umeå!

Lördag morgon drog vi till Umeå för att mysa på och shoppa. Vi hade turen att hitta parkering i närheten av hotellet direkt och vi var ju nere innan vi fick checka in. Perfekt att gå på stan. Tyvärr regna de lite till och från. Hittade i alla fall träningsskor :-) 
Sen så var jag ju tvungen äta lunch och de var ju inte de lättaste att hitta, letade typ en varmkorv. De var nått jippo på ett av torgen så var massor med folk i farten till sist så var jag så skakig att vi kasta oss in på max det blev en burgare i sallad. Kanske inte är de bästa men de blev så. Sen upptäckte vi att vi hade bara behövt gå typ 100 meter till så sålde dom korv. De är inte lätt när man inte varit där tidigare. 
Hittade en massa snygga kläder men blev inte så att jag handlade då plaggen var väldigt dyr så kände jag bara nä kommer ju inte kunna ha de så länge så de är inte värt de.
Hotellet var hur mysigt som helst en riktig hit.




Han var på väggen vid sängen. 


Så såg våran dörr ut. Alla dörrarna hade olika motiv. 
Middan åt vi på Runt Hörnet. 
Vilken kanon restaurang. Kunnig personal, dom rekommendera vin till de vi skulle äta och dom tog inte de dyraste som dom brukar göra. 

Vinet tog hissen upp så att säga men jag blev inte full drack under minst 1,5 timme. 

I väntan på maten. Jag smakade lite tunnbröd. Gudomligt gott och smöret undrar jag vad dom gjort med för de var såå gott.




Helt perfekt upplägg för mig som inte ska äta så mycke. Jag behövde inte skämmas de minsta. 




Då vi kom tillbaka till hotellet så blev de barhäng. Jag tog en irisch Coffee och Chrille drack två drinkar.  Jag lämnade från min för jag började känna mig lullig och full i magen. 
Söndag väckte jag min man före sju för då var jag så hungrig ner käka frukost gott var de önskade att jag kunde äta mer. Sen var jag så älskvärd att jag somnade om inte chrille, och då jag vakna var det dax att äta igen så vi packade ihop checka ut och drog till Ikea och åt brunch. 
Älskar Ikea för jag äter för 19 kr
Kolla in shopping centrum dom byggt där. Fint som bara den. Lura in chrille i ett provrum sen mata jag med de han skulle prova :-) 
Han köpte lite sommar kläder, jag hittade linnen och en sportbh.
De var bara hämta hem oliwer då vi kom hem, då hade han haft hemlängtan sen lördag eftermiddag. 


Hjärnsläpp!

Ska berätta om helgen i senare inlägg. 
Igår då vi satt i bilen kom det reklam om tjejmaran på radion och då får jag ett totalt hjärnsläpp. Undrar om jag ska ha de som mål att springa den nästa år. Hålla slå mig någon. Jag har aldrig sprungit i hela mitt liv jag kan inte springa. De säga att då jag har försökt så påminner jag om en sprattelgubbe. Har väldigt dåligt koordination alltid haft.
Tankarna har fortsatt idag. Jag behöver ett mål och utmaning med träningen. En mil är kanske att ta i men hmm måste finnas annat.
Kolla just upp vårruset 5 km kanske kunde vara något. Jag funderar om det är något bättre mål jag skulle kunna ha med träningen.
Help me!! 

Lilla julafton!

Jag har fått några gliringar av min man angående mina underkläder typ rensa :-) 
Dötrist är ju de men tänkte ta tjuren i hornen och så gör jag de så jag vet vad jag har och inte har. Hittade nån bh som jag kan ha om jag köper så de blir längre runt om, trosor var ju ett skämt ett stort måste. Inte så konstigt finns bara tråkiga trosor till en tjockis. Jag gick även igenom två andra hyllor och där var de mycke roligare. Fanns träningskläder och nån tröja där. Jippi då slipper jag köpa de i helgen. Med tanke på sjukgymnastenn så var de ett av helgens måste nu behöver jag plötsligt bara skor och en tränings bh :-) 
Kommer att sikta in mig på nå typ av shorts och nått linne för dom jag har visar nog så mycke sen får vi se vad jag hittar. 
Kommer inte ihåg när jag köpte träningskläderna och blev mycket förvånad då jag kunde ha dom.
Jag känner hur livslusten ökar massor och självkänslan får sig en liten boost.
Packa för en vecka i skogen är inga problem alls men för en natt på hotell oj vad svårt de är. Blir att sova nu vi tänker åka ganska tidigt och så ska cippa ha hundvakt. 
Om någon av er som läser vet någon som vill ha en honkatt chippad och kastrerad så snälla säg till chrille har fått så mycket allergi och så kanske oliwer 





Hon är stencool älskar att åka bli en riktig jägare hon tar allt. Snälla hör er för. 
Nu är det bara packa ner i en väska o hoppas att de ryms tjo o ting 









Ordnar.

Livet ordnar upp sig. Idag tog jag kontakt med step in för att få träffa en sjukgymnast. Det har jag behövt länge men känts meningslöst då jag inte har kunnat röra mig ordentligt jag är fortfarande inte helt rörlig pga vikten. Fast för att få fart på allt ihop så kan det vara bra att komma igång, jag skäms inte längre på samma sätt som tidigare nu har jag ju tagit tag i mitt liv och min övervikt. 
Kände hur jag började gruvar mig för att ringa dit, funderade på att ta de till veckan. Men då kom mitt "andra' jag fram och skällde på mig. Oj så sjukt de där lät :-) ganska bra då man kan ha en dialog med sig själv då de är saker man måste göra och börjar gruva sig. Jag är ju sån som gärna drar på saker jag ska fixa till mig själv och till sist blir det ett jätte hinder och förvandlas till ångest. Efter en fin ramsa kom jag fram till att jag ringer nu för jag både måste och vill komma igång med träning. 
Har jag nu fått verktyget operation så ska jag väl ändå göra nå bra av de. Kroppen har ju gått ihop fast jag inte ansträngt mig men meningen är ju att förändra livsstilen och de gäller inte bara maten. 
Känner mig rätt stolt nu. 

Röksugen delux!

Drömde om cigg i natt och verkligen haft episoder där jag varit sugen men icke de. Jag kämpar på. Har varit med Oliwer till hälsocentralen och det är ganska troligt att han är allergisk men blodprov är taget så hoppas att det inte är så. Det kollas björk, hund, katt och penicillin. Kan sluta med att vi inte kan ha kvar varken hund eller katt. Fast om jag ska vara helt ärlig så har jag börjat fundera på hur länge till det dröjer innan vi ska låta cippa somna in. Hon tycker inte om att fara bort längre utan hon vill bara sitta i bilen. Är några saker men vi får se vad som händer. Det lär ju gå fortare om Oliwer har allergi då finns det som inget annat val. Jag har inte tänkt att hon ska vara tvungen att flytta runt på ålderns höst hon blir ju 10 år i år. Donna har många fler år kvar i livet så hon får flytta om de finns någon som vill ha en galen katt. 
Att handla spontant för att man ändå är i stan är ingen hit alls då man inte får dels äta allt och håller på att lägga om kosten. Fick ändå med mig bra saker hem. 

Planerar!

Försöker planera helgen. Missa ju att testa hur jag reagerar på vin helgen som var för jag har nämligen tänkt få äta och dricka gott i helgen eller rättare sagt lördag då vi tar in på hotell. Oliwer far på korttids och jag tror att vi behöver en kväll på tu man hand om jag säger så. Det pågår så mycke med mig nu en stor förändring och det är en fördel om mitt äktenskap hinner med oxå. Vi har absolut inte någon som helst kris men det var evigheter sen vi gjorde nå tillsammans. 
Känner mig just nu helt handlingsförlamad, jag får inget gjort om dagarna mer än att äta och fixa diskmaskin. Satt och funderade på de för ett tag sen, jag behöver ett liv. Jag blir så glad och uppåt då jag tar mig hemifrån på dagarna jag behöver de. I vilket fall fick tankarna mig att vinna över dammsugaren. Det är ingen rolig årstid att ha djur på. Cippa drar in så mycke skit. 
Dagens middag var tänkt att det skulle bli grillat, vill testa pommes men de är grått och trist ute så blir att steka maten inne. 
Oliwer kommer väl hem på en timme då är det läxläsning som gäller. Igår fanns inte tid för läxa då han for till en klasskompis vilket inte händer så ofta. Jag fick mina nya vitaminer igår så nu är de mindre piller om dagarna, byter 4 st piller mot 2 st brustabletter inte de godaste men ska gå. 
Blir spännande att göra Umeå i helgen, jag har bara passerat de tidigare. 

Lite av varje!

Igår då jag kom hem var jag en massa olika känslor. Inspirerad, hungrig, glad uppspelt, trött och nyfiken för att nämna lite av vad som pågick inom mig. Har en del att ta tag i kan jag lugnt konstatera. Blev då så att jag beställde Baricol som är ett anpassat vitamin tillskott för oas opererade. Jag blev även inbjuden till att gästblogga men vet inte om jag vågar vi får se. Jag kände mig sexig igår och det har helt med jeansen att göra men jäklar vilken skön känsla. Idag var Oliwer till specialist tandläkaren så i augusti blir det räls för honom, som han har längtat. Blir intressant att se vad han tycker då den sitter där.
Har märkt att mina behov har ändrats sedan operation och det gör mig lite osäker på mig själv. Jag är nog på väg tillbaka till den jag en gång var fast och andra sidan så är jag ju ganska många år äldre så jag kan bara hoppas att det inte slår över. Bara vänta och se.
Idag bokades ett hotell till mig och Chrille då Oliwer ska på korttids, tyvärr ville min man bara vara borta en natt fast de är bättre än att vara hemma hela helgen. Sen hamna vi givetvis i diskussionen om jag behöver köpa kläder eller inte. Jag tycker att det känns onödigt då det har blivit så stor skillnad på inte fullt 5 veckor. Men kan bli nått plagg så jag klarar sommaren. Nu ska jag försjunka in i mina tankar som flyger och far lite huller om buller 

-4!

Dock inte kg för de har jag inte kollat än men storlekar på byxorna. Jag var tvungen att kolla 2 gånger och be Chrille kolla om det verkligen var st 46. Alltså detta ska inte vara möjligt!!!  Enligt mitt huvud. Jag började denna resa på st 54 och nu sitter jag i ett par 46 skumt.
Det är visserligen stretch men känns ändå otroligt, som vanligt så försöker jag hitta på ursäkter på hur det kommer sig. I normala fall så kommer byxorna inte längre än just över knäskålen. Det var många år sen jag hade dessa byxor men använde dom inte speciellt länge så var dom för små. 
Idag har jag och min hjälp varit till Älvsbyn och kastat däck på fälg. Skönt att få bort de. Känns skönt att rensa. 
Behöver bara ta förråden oxå. 
Längtar till i morgon, då ska jag till Luleå på ett seminarium om överviktsoperationer ska bli intressant. Kan säkert få en massa tips och råd från dom som faktiskt gjort den. Vist är både läkare, sjuksköterskan och dietisten duktiga men dom har inte gjort samma resa så dom kanske inte tänker på allt bra att veta. 
Elton är här nu i kväll nu sitter han och halv sover hos morfar. Älskade lillskit 

Kvällen!

Oliwer överraskande mig med att sluta tidigt idag vi har ju fått information men minnet. Jag passade på att ta honom till hjälp på soptippen. Guld värt jag hade inte klarat de själv bäddsoffan var mycke tyngre än våran gamla typ 4 år soffa som hunden spydde ner så den var utom räddning. Det var knappt jag orkade bära den fast Oliwer hjälpte mig. 
Det tog totalt knäcken på mig, oj vad jag har tappat styrka på dom här veckorna. Det blir gym till hösten det är ett som är säkert. 
Jag lyckades göra en till matlista :-) de är inte tvärenkelt men klart värt de både billigare och enklare än att tänka dag för dag 
Undrar vad morgondagen bjuder på, hoppas jag är piggare då. Kanske dax att ringa vc :-) 

Tusen och en saker!

Varning för långt inlägg. Sköterskan från kirurgen ringde idag alla prover ser bra ut så jag äter rätt. Fråga om midjemåttet och jag minns rätt har minskat 17.5 cm. Är väldigt nöjd och lycklig. Nu kan jag börja testa annan mat, berätta min relation till potatis och hon skrattade och tyckte att jag gjort de extra bra då jag ALDRIG tyckt om potatis. Erkände att jag inte pureat maten som de var sagt men höll mig inom rekommendationerna jag fått men tugga noga. Bara fortsätta som jag gjort och testa nya saker. Tänker att jag ska testa ett livsmedel i taget för att kunna veta vad som funkar för mig. 
Oliwer har varit första dagen i dag och jag lovar att de var skönt för mig, säkert för han med. Oj alla mina tankar flög iväg hade verkligen tusen saker att berätta. 
Skulle ju ha varit på soptippen idag men var så trött då Oliwer for så jag la mig och så där lämpligt till de jag höll på att somna så kom jag på att det var dax att äta igen. Hade turen att somna efter de. Har sovit väldigt dåligt i natt otroligt nog. Jag har vant mig vid att sova som en stock. Släpet står fortfarande med en massa skräp så det blir nog morgondagens bekymmer.
Känns som att det blir lite mycke i morgon men jag får väl prioritera. 
Hörde att det började vara dax för poker och mitt förslag är att dom kan spela då jag är borta :-) gäller att ta tag i de här och boka hotell snart eller i alla fall bestämma när jag ska åka. 
Nä nu är jag för trött natti 

Söndag!

Idag oxå har min man varit super duktig. Han har bakat bullar, plockat och dammsugit. Jag har lagt maten och plocka in i husvagn. Har ätit med korta mellanrum idag för jag sov alldeles för länge. 
I morgon ska Oliwer på skola, äntligen, för första gången på 2 veckor. Tror faktiskt att han är allergisk så han ska och kolla de framöver. Han har ju att brås på vad de är med min allergi vill jag veta. Det är inte så mycke björk pollen än vet inte hur det är med gräs men jag har jättemycket i ögonen nu känns som sandpapper och kliar. Ska ringa vc och prata med dom där. 
Måste nog sova så jag orkar skicka grabben till skolan 

Klämdag!

Gubben ledig så vi skulle passa på att kasta skräp men kön gjorde att vi vände får ta de på måndag. 
Kom på att jag ville in på systemet inte för att jag ska festa i helgen utan för att ha hemma. Igår var jag väldigt vin sugen men hade bara vinet jag fick då jag fyllde 40 och det är inget jag öppnar just nu. Kom hem med 3 halvflaskor. Jag räknar med att jag inte kan dricka speciellt mycke får eventuellt dricka ur ett snapsglas eller nå mellanting. 
Inget jag oroar mig för just nu. Jag har inte fått nå gjort förutom ätit och lagat mat åt familjen. 
Chrille har fått desto mer gjort bland annat rensat från en garderob och mixtra med husvagn och tagit tag i tvätten. Jag har inte velat tvätta då jag inte vågat slå/skaka ut kläderna pga operation och såren. Men jag återvänder mer och mer till en rutin. Lyckades få en tid åt Oliwer för att kolla om han är allergisk vilket jag börjat misstänka.

Kristi flygare!

Fram till lunch var de ganska lugnt här hemma. Chrille börja städa ut Rasmus rum ett tag före men jag tog de bara lugnt. Jag har letat en gäst säng, vann ett bud på fb jippi. Vill inte att det ska bli allt för dyrt eftersom det är ingen säng som kommer att användas speciellt ofta. Vilket fall så satt vi och resonera om hur vi ska göra med rummen vi har. Min tanke var att Oliwer får delvis ta Rasmus rum till lekrum och har kvar sitt sovrum och har kvar pusslet i de som skulle bli gäst rum, men det ville han inte utan han ville ha ett rum. Ja vad säger man?  Han måste ju få chansen att visa att han blivit äldre han oxå. Så iväg till Ica maxi och jula, Chrille skulle ha någon typ av silikon till nå uti husvagn och lika bra att handla där då. Skynda sig hem för jag insåg ju att jag glömt ta med mellis. 
På väg hem fick vi besked att vi kunde hämta sängen så melliset åt jag i bilen, gäller att inte bli uppställd om jag säger så för då får jag låsa in mig hemma. Gjorde ju operation för att få ett liv inte tappa de lilla liv jag hade :-) 
Sen var de ju bara göra klart gäst rummet och flytta ut bäddsoffan Oliwer hade till släpet, perfekt då gubben är ledig imorgon. Nu är det bara Oliwers gamla sovrum som ska fixas.
Blir perfekt att få ett ställe till returerna och så ska jag så småningom fixa mig en liten hobby hörna. 
Lasse hade lite otur på dragningen. Innan vi viste allt de här så hade vi bjudit in till grillat. Vi har inte riktigt lärt oss att jag äter så lite så vi hade en drös med kött som skulle grillas. 

Dagen!

Har inte hänt så mycket idag. Chrille sluta tidigare Oliwer fortfarande snorig. Roligaste på denna dag är nog att Isabell kom och hälsade på. Alltid lika kul att surra med henne. 
Stina o Christian fick smak för de här med husvagn så dom skaffa en bättre. Jag längtar tills det går att fara ut med våran, älskar att campa 

Kluven!

Denna tisdag började med att jag fick åka till Luleå och lämna telefon till min man. På väg dit så ringer dom från kommunen som vanligt tänker man de värsta men det var från korttids. Vilken glädje Oliwer har fått beviljat mer tid så nu fram till september blir det 2 gånger i månaden :-) så skönt. Älskar mina barn men tycker att det är skönt att inte behöva ha hundra koll på Oliwer. Han är i och för sig högfungerande men det går ändå aldrig att slappna av.
Nu till det kluvna. Rasmus har varit och tömt sitt rum pga en konflikt mellan oss känns trist men samtidigt skönt just för att rummet bara står som förvaring fram till nyss. Bara gilla läget liten har blivit stor och det är naturligt att klippa banden man ska inte vara kloss i arslet på mamma. 
Det gick faktiskt ha ett samtal med honom nu han sa att han skulle komma tillbaka nog får du tillbaka mig mamma måste bara landa typ 
Det känns ju bra ändå. 
Kommer att städa ut rummet och ställa in en säng sen ska jag försöka få in lite hobby prylar 

Tar nog tillbaka!

Tar tillbaka tidigare inlägg. Det är 3.7 kg på 3 veckor så en minskning med 1.2 kg i veckan är inte att klaga på ändå. Var tvungen att skriva i en grupp på fb för att komma fram till de här. Ser ofta dom som gått ner massor på några få månader men jag har ju aldrig slagit ut de per vecka. Min sluta röka sköterska ringde idag, det här blir sista veckan hon ringer två gånger. Hon drar ner det till en gång sen eftersom det går så bra och att behandlingen snart är slut. Den 16 så ska jag gå ner till en champix per dag de som är kvar sen får vi se om jag känner att jag behöver längre behandling. Känns ganska stabilt tänker inte så mycke på att jag har rökt men man ska väl inte ropa hej. 
Jag hoppas innerligt att jag inte börjar om tycker själv att jag är så jäkla duktig. 
Har just röjt i köket efter maten, haft en stek på i fyra timmar den var så mör att den föll sönder då jag skulle skära den. 

Missnöjd!

Var till hälsocentralen idag och är inte nöjd med resultatet har bara tappat 4 kg sen operation. Har väldigt svårt att förstå de eftersom kläderna blivit så stor jag har verkligen gått ihop. Från midjan har det försvunnit 18 cm om jag kommer ihåg måttet rätt sen i februari. Men det känns tufft just nu måste jag säga. Jag kan väl ändå inte ha gjort en så stor operation och så ska jag inte gå ner. 


Mat!

Jag håller mig inte hela natten på de jag äter, somna runt halv tio åt halv nio och vakna vid fyra. Jag är inte hungrig så som jag var tidigare men känner att kroppen behöver är mer som ett litet sug. Gruvar mig för i morgon då ska jag och ta fasteprover så efter åtta i kväll får jag inte äta fram till strax innan nio måndag morgon. Längtar på ett sätt för då får jag en vikt som är rätt. 
Märker att jag inte är som många andra opererade som har dagar dom känner sig fet på. Jag känner bara jippi va smal jag är fast de är jag ju inte men har gått ihop ganska mycket framför allt märker jag de på magen, kläderna givetvis. Undrar hur många kg och cm som försvunnit. 

RSS 2.0