Lite av varje!

Igår då jag kom hem var jag en massa olika känslor. Inspirerad, hungrig, glad uppspelt, trött och nyfiken för att nämna lite av vad som pågick inom mig. Har en del att ta tag i kan jag lugnt konstatera. Blev då så att jag beställde Baricol som är ett anpassat vitamin tillskott för oas opererade. Jag blev även inbjuden till att gästblogga men vet inte om jag vågar vi får se. Jag kände mig sexig igår och det har helt med jeansen att göra men jäklar vilken skön känsla. Idag var Oliwer till specialist tandläkaren så i augusti blir det räls för honom, som han har längtat. Blir intressant att se vad han tycker då den sitter där.
Har märkt att mina behov har ändrats sedan operation och det gör mig lite osäker på mig själv. Jag är nog på väg tillbaka till den jag en gång var fast och andra sidan så är jag ju ganska många år äldre så jag kan bara hoppas att det inte slår över. Bara vänta och se.
Idag bokades ett hotell till mig och Chrille då Oliwer ska på korttids, tyvärr ville min man bara vara borta en natt fast de är bättre än att vara hemma hela helgen. Sen hamna vi givetvis i diskussionen om jag behöver köpa kläder eller inte. Jag tycker att det känns onödigt då det har blivit så stor skillnad på inte fullt 5 veckor. Men kan bli nått plagg så jag klarar sommaren. Nu ska jag försjunka in i mina tankar som flyger och far lite huller om buller 

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag tycker absolut att du ska unna dig lite nytt! Finns ju massor med fina klänningar och tunikor inför sommaren, och det går ju att använda även då du blivit ännu mindre. :)

2016-05-14 @ 18:41:31
URL: http://diamondsdancing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0