Officiellt!

I dag har jag valt att gå ut med att jag har varit rökfri i 16 dagar. Jag är riktigt stolt över mig själv var rökare i 23 år. Jag känner inget sug efter en cigarett allt har hitintills gått bättre än jag väntat.
Pappa tror att jag är sjuk, Rasmus tycker att jag är konstig.
Nog om detta nu är johnvhär för att hälsa på mig. Natti

Måndag!

I dag var vi med Oliwer hos skolläkaren vilket är samma läkare som han har på habben, vi tog tid där det skulle gå fortast.
Vi gjorde en doshöjning för ett tag sen som inte blev bra för skolans del, han blev inbunden och ännu segare. Nu kom vi överens med läkaren om att sätta ut concertan helt för att se vad som har hänt med mognad osv. Det ska bli spännande, mening med medicin är ju att den ska hjälp honom inte förändra honom. Tyvärr är det så då det finns flera handikapp att om man medicinerar ett så blir ett annat tydligare. I alla fall så fick vi veta att "lillkillen" är 160 lång och väger 52 kg känns lite fel att kalla han lillkillen.
Dagen i övrigt har varit som dagarna brukar vakna fixa lite sova fixa midda trött igen sova. Däremot sover jag dåligt om nätterna nu, väldigt mycke drömmar vaknar ofta och jag vet varför det är så.
God natt alla glada

Årets första!

I dag tog vi årets först bad. Jag tyckte inte att de var så varmt men dock svalkande så på så sätt skönt. Det kändes som jag skulle brinna upp.
För första gången någonsin fick vi cippa till att bada :-)

RSS 2.0