Valborgs!

Hoppas att alla party människor får en bra kväll. Vi ska vara barnvakt åt våra underbara barnbarn så mamma och pappa får fara och fira moster på hennes 18-års dag. Hoppas dom får en kanon kväll. Vi far nog ut till lillpite och grillar korv. Nu på morgonen har Oliwer hitta myror i sitt lekrum, inte så trevligt alls. Nu städar dom där. Då man ser vad han gjort är de inte konstigt att det kommer ohyra. Fruktskal bakom bäddsoffan det är frukost på golvet osv. Ibland tror man inte att han har alla diagnoser men sånna här gånger inser man att det är så. Älskar han i alla fall. 
Har inte fattat något beslut om min hotell weekend ännu. Lutar mot sista helgen i maj eller första i juni. Annars blir det till hösten.

Uppdatering!!! 
Väldigt besviken vi ska inte vara barnvakt :-( 
Melker har fått vattkoppor och Oliwer har inte haft det och nu då han är i puberteten är det ingen hit att han får de. Han är nog mycke sjuk nu han tar igen det han alltid varit frisk tidigare. Förr då man ringde skolan blev dom förvånad nu är nä men igen. Jaja jag ska ha mina små snyggingar sen så de så. Känns så surt Melker som är svår att få till att sova här har verkligen längtat och väntat. 
Vad ska vi nu hitta på?

Ångest!

Ångest av det bättre slaget kan jag säga.  Chrille sa igår att jag kunde ju ta en helg bort redan från slutet på maj. Hmm tack hjärtat men hur gör jag nu? Min tanke var ju bland annat att shoppa kläder och jag vet inte om det är för tidigt då.
Fast å andra sidan så träffa jag faster och hon frågade hur mycke jag har gått ner för det syns att jag gått ner. Egoboost tack :-) jag inbillar mig tydligen inte bara. Kan ju faktiskt behöva några plagg för att inte se ut som hej kom och hjälp i sommar. Ska grubbla vidare på de här. 

20 dagar!

Så länge har jag varit opererad och äntligen har jag fått min sista spruta. Lyckan är total kan jag lova nu kommer jag bara att vara blå, lila, gul och alla andra färger jag har efter dessa eländiga sprutor i en jäkla massa veckor till. Men slipper själva sticket. Tror ju egentligen inte att alla stick gör så himla ont men några gör de resten är jag övertygad om gör ont för att jag förväntar mig de och spänner mig. Har varit en bra dag i dag oxå. Varit på ett väldigt givande samtal där jag får och kan säga exakt vad jag känner och tänker i vissa frågor utan att bli dömd eller anklagad för att vara en dålig människa det är så skönt att inte bara tänka på hur de uppfattas och kan även prata om vad som helst. Fick några bra infallsvinklar som jag faktiskt inte tänkt på men de tåls att tänka på. Ta med mig i fall att frågan kommer upp igen. Idag blev det en massa snack om operation fick höra igen att jag ser så pigg och glad ut. Alltid lika kul.
En annan positiv sak är att jag gått ner en storlek på trasorna blev så himla less att de hängde bak så jag tog en chansning och den gick hem :-) 
Finns dock ett minus och det är att jag glömt hämta Oliwers epilepsi medicin och naturligtvis finns den inte på nått apotek i denna stad, jag som brukar ha så bra framförhållning men har tur att dom hinner få till i morgon och han har så vi klarar de precis. Tyvärr måste jag ju då till stan i morgon oxå men då kan jag passa på att köpa hem mer kvarg. Det är en favorit tillsammans med omelett just nu, hinner säkert tröttna på de oxå. Önskar att jag tyckte om havregrynsgröt men får hitta annat att äta.

Fullt upp!

Måndag hade jag fullt upp med att äta och försöka planera de efter ett möte om Oliwers korttids dax att fatta ett nytt beslut sen är det utvärdering varje år. Får se om han får vara där mer nu han önskade de. I övrigt går allt bra för honom där. Under mötet börjar han nysa som bara tusan i bilen på väg hem flög de snor från honom. Han är hemma idag var lämpligt roligt att ha honom nysande och så snöa de och blåste. Hade varit mindre nervöst om jag haft vinterdäck men vi var nog ganska snabb med sommardäcken. Jaja allt gick ju bra så.



Vårat straff för att vi hämtade husvagn i helgen. Nu längtar jag iväg. Ska försöka planera lite för sommaren hade jag tänkt men först göra matlista. 


Söndag!

Det blev en riktig söndags middag grillat med ugns potatis av något slag, det gick då inte att mixa men de gjorde köttet och så en halv tomat måste få in grönsaker och på den fronten har jag dålig fantasi. Ska ju gärna vara gott kokar. Vi har då varit på vift i dag oxå. Först till pappa sen till svärmor och svärfar o hälsa på en stund. Fick främmande på kvällskvisten av världens bästa barnbarn Stina och Christian Moa och Beno och Christoffer. Nu är jag slut i rutan 

Vågen!

Idag drog vi till Ikea för att köpa lite husgeråd som jag känner att jag behöver nu typ liten stekpanna och små bestick och nya bestick till husvagn. Men helt enkelt är de ju inte att dra iväg så där. Min tanke var kliv upp före fan och ät första gången så där kring 6 men åt redan vid 4 somna om och äta 9 och fara direkt. Så långt funka min plan. 
Vi for och första stoppet blev biltema, köpa husvagns spelar då våra gick sönder i fjol och vi ska hämta husvagn på väg hem. Oliwer och Chrille tog varsin korv sen bär det av mot Happaranda. Jag inser ganska fort att vi inte kommer att hinna till de jag ska äta igen men de må ju då vara får skjuta på lunchen. 
Trodde ju inte att det skulle vara så mycke folk eftersom lönen kommer till veckan men de var massor, svårt att ta sig fram. I restaurangen var de kö men var bara vackert vänta. Jag köpte i alla fall barnportion köttbullar och mos. Såg direkt att 5 köttbullar och moset skulle bli för mycket för min minimage det svåra var att veta hur mycke jag ska äta mäter maten än så länge har inte fått känslan av hur mycke än. Jag tror att jag blev mätt fast jag var sugen nästan direkt efter. Just nu äter jag hellre för lite än för mycke det sista jag vill är att dumpa då jag är så där. 
Tack och lov har jag inte dumpat än på sätt och vis hoppas jag att det kommer för de är kroppens sätt att säga att något är fel. Åt i alla fall 2 köttbullar och inte allt mos. Det bästa av allt är att jag fick med mig ett plast kort där det står att jag rekommenderas äta barnportion så jag betala 19 kr. 
Då vi var klar på Ikea blev de Stadium och där hittade vi skor åt Oliwer 2 par ett par var tygskor för 50 spänn. Candy Word var nästan ett måste då grabben var så duktig inte minsta gnäll varken i bilen eller på Ikea och så är de ju lördag. 
Blev nästan lite stressigt då vi skulle vara i Töre 16.30 till saken hör ju att det började närma sig mellanmål. Fatta att det gäller att ha koll. Halv sprang in på Ica maxi köpte drickkvarg. Vi hade typ 10 minuter till godo men de var dom vi skulle träffa oxå så.
Vi har då en plats nästa vinter oxå och de känns skönt i fall vi inte hittar nå närmare. 
Väl hemma var det i de närmaste bara äta igen. 
Ställde mig på vågen eller vägarna nyss enligt den nya så har jag tappat 14 kg på två dagar OBS samma våg. Det är fullkomligt omöjligt säger jag. Kollar den andra vågen enligt den har jag gått upp 1.2 kg på samma tid. 
Det är fullt möjligt men jag ser själv att jag gått ihop plus att bältet har gått in ett hål. Så köper inte de heller. Tror jag borde kasta båda två, längtar tills jag ska till vc 2 maj och väga mig och ta blodprov det blir nog mest rättvist. 
Träffa grannen idag han tyckte jag såg mycke piggare ut nu än tidigare. Känner så själv och kul att höra.


Idag!

Till middag kommer jag att äta potatismos och köttfärsbiffar, skulle ha haft nå morötter att koka o mixa. Tror ju inte att det gör så mycke att jag börjar nu med ett mål om dagen med tanke på att jag kan byta ut alla mål på lördag så de blir en mjuk start. Jag har inte fått tummen ur och ringt dietisten kan verkligen hata mitt dåliga minne för vet att hon tog upp många av frågorna jag har. Lite pinsamt ändå men det är mycke att ta in om en så pass stor operation. Många tankar som går till just mat vill ju äta så nyttigt som möjligt. Gäller att få i sig så mycke näring som möjligt på 1.5 dl
Längtar till middagen :-) 


En liten uppdatering. Potatismos och köttfärsbiffar var himmelskt. Tog god tid på mig att äta. Känner inte dom rätta mättnadskänslorna än så jag får mäta maten ett bra tag framöver. De jag kan känna är att jag är full i magen men inte mätt. Kanske aldrig kommer de vet jag inte men lär mig om inte annat vilken mängd jag ska lägga upp. 
Nu väntar jag på att bli plågad, sprutan. 

Mat!

Funderar hur länge till jag orkar äta soppor, är lite smått less. Skulle egentligen ha ringt dietisten idag och frågat lite om mos och puré tiden men jag sov då hon hade telefontid. Ska ringa och lämna ett meddelande. Det känns som överkurs att mixa typ köttbullar då dom går så bra att mosa. Hade tänkt till Ikea i helgen är lite småsaker jag behöver. Tänker att de går lättare att äta sakta men mindre bestick och framförallt mindre tuggor. Muffins form så jag kan göra nå mellanmål typ omelett. Allt snurrar på nu.
Borde kanske beställa nå böcker om mat vid gastric bypass. Får se om jag får ihop livet först 


Plågad!

Dessa sprutor!!!  Fan va jag är less, de gör oftast ont och jag är super blå efter dom. Visade magen idag åt Isabell hon frågade vad Chrille gör då han ger mig dom. Stackars min man. Det är ju inte första gången han ger mig och de är samma visa varje gång i början är de kul tycker han sen ju längre tiden går ju mer lider jag ju mindre njuter han av att ge mig. Han försökte planera framtida stick ikväll och han hitta väl tre fyra stycken. Tack för de jag ska ha nio till. 
Nu till något roligare Oliwer hade klubbmästerskap i bowling igår och tror att han kom på fjärde plats :-) på riktigt eller vad jag ska säga. I handikappidrotten är det så här vi räknar första, andra och tredje plats resten kommer på fjärde plats. Tycker att det är ett väldigt bra system ingen behöver känna att dom kommer sist eller är dålig. Alla är lika bra och lika mycke värda.
Älskar att se handikappidrott där det finns sann glädje, de spelar ingen roll om dom råkar göra självmål för dom gjorde ju mål och är lyckliga för de. 
Natti gott folk ska kanske göra stan i morgon bara för att. 

Förvirrad igen!

Var och hämtade hem skotrarna idag. Jag lyckades tänka till att jag ska ha med mig att äta. Det tycker jag är stort eftersom jag sällan=aldrig ätit om dagarna tidigare eller medan jag jobbade åt jag ibland och sen jag bara gått hemma så är det mycket sällan jag har ätit. Det är ju inte så att jag har strunta i att äta och gått hungrig utan jag har helt enkelt inte varit hungrig. Tycker det visar att jag har fått med mig mitt psyke oxå, hela jag är med på tåget. 
Så långt flöt dagen på. 
Vi for och lämnade igen släpet vi lånat och så for vi och handlade. Jag behövde mjölkpulver (går 2 msk/mål) banan och så färdig drick kvarg de sista är inget måste utan kan vara gått som brytning till de jag gör själv, ev färska jordgubbar. Sen kom jag på att jag inte har någon färdig lunch soppa men va då tänker jag köpa en färdig soppa en gång är ju inte en hel värld. 
Ja väl på Coop händer följande. Mjölkpulveret var slut fan måste in på en annan affär suck, går till dom färdiga sopporna som står i rumstemperatur nä men de som jag kände skulle vara gott var det pasta i och det är för tidigt att äta än jaja iväg till dom kylda. Kollar näringsinnehåller och innehållet ja men jojo. En massa aromer inte så mycke protein med andra ord men hitta en kollar priset och blir snål 49 spänn, aldrig kokar en tacosoppa den tyckte jag om. Går vidare mot frukt tar banan och jordgubbar. Sen så köpte jag en frukostskål i plast då vi ska byta ut i husvagn och jag vill mäta hur mycke den rymmer. Okej sen ska familjen ha godis och jag ville ha glass. Är i ett enormt sug efter de som är gott och glass är ju som lätt. 
Då var vi klar mot kassan och hem. 
Glömmer att köpa mjölkpulver men har ju kvar än så. 
Kommer på att vi ska vara på språng i morgon och jag har ingen lunch drar värsta ramsan för mig själv in i köket och sätter igång. Ja men hur ska jag göra en tacosoppa utan tacokrydda? 
Ids verkligen inte åka och köpa, om jag nu hade kommit på mjölkpulveret men nä ställer mig och improviserar i stället men lök, kryddar med franska örter, krossade tomater och tänker mig inte för så jag slår på samma mängd vatten som jag skulle ha i tacosoppan skit oxå tänkte inte på att det redan var vätska där kan inte göra nå åt de nu, kastar i 2 buljongtärningar, potatis och köttfärs sen har det fått koka. Blev inte godast men går att äta blir krämig räksoppa till middag åt hela familjen. Passade på att göra smoothi oxå. Tror jag skulle ha gått från köket i stället. Blev en st överfull bringare av barn jordgubbar banan och kvarg, tur jag använder de i smoothi. Chrille fick komma och hjälpa mig sätta över i en större skål. Där kanske de var bra att vara förvirrad för nu klarar jag mig säkert till i övermorgon. 
Känner mig rätt så utslagen nu, trött har jag varit i de närmaste hela dagen. Tror kroppen håller på att acceptera de jag gjort och ställer in sig på de där av tröttheten. Känns naturligt på nå vis 

Fredag!

Agrafferna gjorde inte ont att ta bort och det har läkt jätte fint. Ska tydligen ha det tejpat i de närmaste hela sommaren i alla fall om jag ska vara i solen. Oliwer är hemma idag oxå. Förstår inte vad han börjat vara sjuk mycke han som alltid varit frisk men bara gilla läget. 
Går bättre och bättre att äta alla mål håller på med det fjärde målet för dagen hejja mig två kvar. Börjar längta efter nå mer matigt fast vet att jag hinner bli less mos och puré tiden som varar i fyra veckor sen är det två veckor till innan jag får äta vanlig mat. 
Är väldigt sugen på att fara på en ta hand om dig själv resa, bara gå och strosa titta på omgivningen kanske shoppa lite nya kläder. Kan säga att det är i dröm läge än så länge vill absolut till Stockholm men inte så säker att jag vill dit själv. Vill inte rå om mig själv i Luleå eller Skellefteå så jag vet inte. Umeå, Sundsvall är en vacker stad de lilla jag sett av den. Åker jag dit kan jag få tips på ställen att besöka. Tar tacksamt emot tips på vart jag kan åka. 

Agrafferna!

Idag ska jag och ta bort agrafferna känns som lite tidigt hoppas att de läkt. Jag är inte känd för att ha så bra läkkött eller fläsket kanske läker bättre. 





Ser verkligen gravid ut magen är större nu än före operation märkte jag på jeansen. De må då vara de lägger sig. Är väl inte så konstigt heller då magen blev full av gas och sen kan jag ju vara svullen bara för att dom varit och hållt på där. Är ju en ganska stor operation. 
Åt frukost före f.n för att jag bara för att hinna med att äta. Äter nu igen för att hinna till vc. Hittade en drick kvarg på Coop som var utan socker och en massa protein faktiskt är den riktigt god. Kan vara bra att hitta nå som jag kan äta då jag är på språng :-) 
Vill verkligen inte bara vara hemma så känns som att jag kan hitta på nå till veckan. 
Kanske visar såren sen kliar nå så inni h-vete jag tål inte klistret på sånt här så tycker att jag varit riktigt duktig då de fått sitta kvar :-) 







Rullar på!

Trots att jag känner mig rastlös så rullar livet på. Pratade med dietisten igår och det var ingen större fara att jag inte får i mig ett mål. Det känns ju skönt ändå men igår lyckades jag med alla mål men jag var vaken mycke längre, hade visserligen lagt mig och glott serier men inte somna så då gick jag upp och åt sista målet. 
Har lite svårt att svälja medicin idag eller det är framförallt kalken jag gick bet på den har inte samma yta som dom andra men vägrar krossa den. Finns de nå värre.
Oliwer var i sitt esse i morse ljud på ljud från han sen så spela han musik för hela Norrfjärden jag hörde inte vad dom sa på tvn och jag vägrar höja för då höjer han. 
Jag har bestämt mig för att någon gång då Oliwer är på korttids då ska jag åka iväg och ta in på hotell och bara må gott. Innan de händer kanske jag har gått ner lite oxå så det är dax att köpa nått klädesplagg :-) 
Får se vart jag hamnar :-) 


Samtal!

Idag måste jag ringa till dietisten och höra hur pass orolig jag ska vara för att jag inte får i mig allt. Känns ju lite galet att pressa i sig. Bara hoppas att jag får tag i henne annars får jag fortsätta kämpa och får i mig de som går. I övrigt händer de inte mycke idag jag får ju inte lyfta bära eller anstränga mig än men de må ju vara. Måste ta med mig Chrille och handla idag de räcker ju inte så länge tycker jag. Längtar redan tills jag får äta puré 

Kämpar!

Kan säga att det är inte lätt att få i sig allt. Tror att det löser sig med tiden, just nu rymmer min mage bara några teskedar. Har lyckats äta 5 gånger ändå har dock inte orkat hela portioner alla gånger. Jag är inte mätt och inte hungrig utan måste hålla koll på klockan när jag ska äta sen känner jag mig full i stället för mätt.
Min kropp måste ju fått en jäkla chock. 
Känner mig lite konstig nu i kväll men det är nog lugnt, har ingen feber och inte ont. Har däremot en himla massa gaser. Dock helt naturligt eftersom dom fyllde buken med gas för att underlätta operation. 
Jag är glad att jag tog beslutet om att ändra vilka tider jag tar min medicin på skulle inte gå att ta som jag gjorde innan, det är så små mängder jag kan dricka varje gång. Läkaren sa att om det blir svårt att svälja så kan all medicin krossas för att vi som är gastric bypass opererade ska få i oss nödvändiga vitaminer och kalt. 
Oj vad jag längtar efter att se resultat på vågen, fast gjorde det idag för stunden nästa gång jag ställde mig så hade jag gått upp 3 kg. Fullkomligt omöjligt att gå upp så fort och så mycke. 
Nu ska jag försöka sova så tar jag ny tag i morgon då måste jag då boka tid för att ta bort häftklammerna och ändra tiden för provtagningen. Är en hel del att tänka på tur att jag är van.

Första dagen!

Igår fick jag bara dricka klar vätska, vatten kaffe och buljong. Idag är första dagen med sopor jag börjar dagen med yoghurt eller snarare kaffe sen vänta en stund innan frukosten. Det var klokt av mig att välja märkena på flytet innan op som hade fem påsar om dagen fick in en vana att äta då jag klev upp för att hinna få i mig allt sovit som en stock i natt 😄

Oförskämt pigg!

Jag sov visserligen länge på narkosen så har väl sovit till just före 16. Sen har jag varit oförskämt pigg och smärtfri fram till just före 21 det var riktigt så jag funderade om dom verkligen hade operera mig. 
De har dom smärtan kom runt nio och sitter i får mer lindring om jag vill men som vanligt nog så envis och så vill jag inte störa personal eller rumskompisarna. Kämpar mot smärtan i de längsta. 
Är jätte glad att jag tog detta beslut och glad över att jag la bort allt och tänkte på mig själv. 
Jag kommer att få ett liv igen vilken lycka. 
Hoppas alla där ute får sova i natt jag/vi blir tillrättavisa en gång i halvtimmen för puls och varannan timme blodtryck på de eller var de puls en gång i timmen? 
Minnet sviker men sov gott 😴😴

Dagen är här!

Som jag längtat och kämpat för den här dagen och nu är den äntligen här. 
Inte minsta nervös åker väl in runt 11 och ska vara på uppvaket ca 4 timmar. I morgon får jag fara hem då jag druckit 1200 ml vätska. 
Fick nål för en stund sen och så var det bara gå och duscha så nu sitter jag och väntar på att få dropp. Sen så är det en sån här störande klockan på rummet där man hör sekunderna, bara lite stressande. Fyra som opereras idag jag är nummer 3. 
En del har främmande idag fast man inte får ha de. 
Nu är nummer två på väg så på en timme kanske :-) 

Sista dagen!

I morgon lägger jag mig under kniven. Sista dagen med dessa 



Lovar att jag är nå jävulskt less. Vakna väldigt tidigt i morse var i valet och kvalet om jag skulle kliva upp eller fortsätta sova. Med tanke på allt jag ska få i mig under dagen så är det lika bra att börja, 5 st naturdiets shake och 3 st protein drycker och gärna 2 liter vatten. Tror ju att det blir lite tufft men får dra ner på vattnet. 
Jag har fortfarande inte packat, ska hämta Oliwer runt två sen ska vi plocka upp Chrille och fara mot Sunderbyn ska vara där kl fyra för inläggning. Skit va jag är nervös men längtar. 
Det var sista bowlingen igår eller en tävling kvar. Var riktigt kul att träffa folk och många tyckte att jag gått ihop massor och det upplever jag själv oxå, på kläderna märker jag ganska stor skillnad fast vågen inte visar så många kilon ner.
Tror jag ska försöka vila då jag packat och skickat Oliwer till skolan han får lite extra ledigt nu farmor och farfar ska ha honom. 
Skönt att slippa oroa sig för vad han hittar på och om han tar sig till skolan. 

Tisdag!

Sista dagen hemma. Har massor att fixa. Ska och ta blodprov och så tänkte jag hälsa på pappa och äta där innan jag handlar. Sen är det bara gasa hem och packa för de har jag ju inte gjort ska klippa Oliwers naglar och så har hans lakan gått sönder vilket i raden har jag ingen aning om. Tur att middan går fort varma mackor i kväll är det sista bowling träningen trist. Älskar våra tisdagar, komma hemifrån träffa andra vuxna och dricka kaffe. 
Nerverna är på helspänn nu men konstigt vore annat men så jag längtar. Tänk bara att få äta släta soppor som smakar gott och inte pulver :-) 


Förberedelser!

Nu förbereder jag för fullt. Igår for vi till XXL i Luleå jag har inga mjukisbyxor som ser ut för nå. Är ju inte så kul att vistas kring folk med gamla slitna byxor med hål i grenen. 
Vågen visa inte ner så många kg eller jo för att vara jag är 6.4 ganska mycket men vilket fall märks de på kläderna. Jag vet inte hur många plagg med 2*xl jag provat genom åren och alltid gått bet blivit deppad o arg men igår köpte jag nya mjukisar i den storleken :-) jippi 
Jag fixa till dosetten oxå var inte tvär enkelt. Upptaget kommer att försämras så min tanke är att om jag sprider ut medicin, typ de jag tar 2 tabletter delar jag upp utom sömnmedicin så kanske jag inte behöver ändra och tjorva med att ändra doser. 
Vet inte om det spelar någon roll utan det är bara min tanke. 
Nervös börjar jag vara, vem vet hur detta kommer att gå. Kan lika väl bli inlagd i veckor om jag får komplikationer direkt, sen kanske jag inte kommer hem det finns alltid en risk för dödsfall även om den procenten är liten. Eller Norrbotten har väldigt låg procent av komplikationer jämfört med andra landsting. 
Hoppas att det blir som det brukar att jag är nervös i förväg och lugn på operationsdagen. 

4 dagar kvar!

4 dagar kvar tills operation bara 3 dagars flyt kvar :-) 
Skoja vad jag längtar efter en annan smak i munnen. Är sjukt sugen på att sno en köttbit då dom äter middag men ska inte, har jag klarat mig så här länge så ska jag klara resten. 
Stod och väntade på att kvantum skulle öppna så jag fick en mixerstav inte för att jag kan göra fler soppor just nu, har slut burkar att frysa in i. 
Ska börja ta reda på rester efter familjen till min puretid. Köpte små burkar för ett tag sen känns fruktansvärt overkligt att jag ska äta så lite. 
Tror att allt beror på vanan, har alltid ätit mycke men sällan har börjat komma in i att vakna och äta nästan direkt. 
Börjar väl nästan bli lite nervös nu men känner mig ändå lugn och förväntansfull och väl förberedd får bara hoppas att jag överlever operation. Samma tankar inför varje op men plus på min sida är att jag slutat röka och att läkaren redan vid besöket hade kollat upp min protein -S brist det kändes otroligt bra. Så har det inte varit alla andra gånger. 

Vaken!

Stressen gör sig påmind det är tredje natten nu som jag inte sover hela natten. Skit å! Jag har tyckt att det varit väldigt sköna veckor.
Kanske inte ska måla fan på väggen för tre nätter. Jag har hunnit koka kaffe, mixat två soppor så nu har jag fyra färdiga soppor i frysen till efter tiden, jag har tvätt i maskin och så har jag plockat ur och i diskmaskinen :-) 
Lika bra att ta vara på tiden jag är vaken. Skulle behöva städa oxå men känner lite va fan jag är inte den enda som bor här ska jag göra allt så han får roa sig. Känns som att jag inte städar förmodligen för att jag är sur, tror inte att han fattat de än, har han förstått att jag är sur så vet han säkert inte varför. Jag är aldrig sur då han är borta. Får se hur mycke energi jag har i natt måste sova middag sen för att orka med mig själv men hade ju varit skönt att orka tills kvantum öppnar dollar får jag ta senare. 

Lycka!

Har just pratat med Sunderbyn och dom tar in mig på operation fast jag inte gått ner det jag ska. Hon tyckte ändå att jag hade relativt lågt bmi mot många andra patienter. 
Oj så stressad jag känner mig är en hel del att förbereda nu i helgen men vilken lycka fick helt ny energi. 
Ska iväg till Luleå och handla lite så jag kan laga soppor måste skriva ner några sista frågor till dietisten oj måste göra en lista på allt. 
Puss och kram 

RSS 2.0