Förvirrad igen!

Var och hämtade hem skotrarna idag. Jag lyckades tänka till att jag ska ha med mig att äta. Det tycker jag är stort eftersom jag sällan=aldrig ätit om dagarna tidigare eller medan jag jobbade åt jag ibland och sen jag bara gått hemma så är det mycket sällan jag har ätit. Det är ju inte så att jag har strunta i att äta och gått hungrig utan jag har helt enkelt inte varit hungrig. Tycker det visar att jag har fått med mig mitt psyke oxå, hela jag är med på tåget. 
Så långt flöt dagen på. 
Vi for och lämnade igen släpet vi lånat och så for vi och handlade. Jag behövde mjölkpulver (går 2 msk/mål) banan och så färdig drick kvarg de sista är inget måste utan kan vara gått som brytning till de jag gör själv, ev färska jordgubbar. Sen kom jag på att jag inte har någon färdig lunch soppa men va då tänker jag köpa en färdig soppa en gång är ju inte en hel värld. 
Ja väl på Coop händer följande. Mjölkpulveret var slut fan måste in på en annan affär suck, går till dom färdiga sopporna som står i rumstemperatur nä men de som jag kände skulle vara gott var det pasta i och det är för tidigt att äta än jaja iväg till dom kylda. Kollar näringsinnehåller och innehållet ja men jojo. En massa aromer inte så mycke protein med andra ord men hitta en kollar priset och blir snål 49 spänn, aldrig kokar en tacosoppa den tyckte jag om. Går vidare mot frukt tar banan och jordgubbar. Sen så köpte jag en frukostskål i plast då vi ska byta ut i husvagn och jag vill mäta hur mycke den rymmer. Okej sen ska familjen ha godis och jag ville ha glass. Är i ett enormt sug efter de som är gott och glass är ju som lätt. 
Då var vi klar mot kassan och hem. 
Glömmer att köpa mjölkpulver men har ju kvar än så. 
Kommer på att vi ska vara på språng i morgon och jag har ingen lunch drar värsta ramsan för mig själv in i köket och sätter igång. Ja men hur ska jag göra en tacosoppa utan tacokrydda? 
Ids verkligen inte åka och köpa, om jag nu hade kommit på mjölkpulveret men nä ställer mig och improviserar i stället men lök, kryddar med franska örter, krossade tomater och tänker mig inte för så jag slår på samma mängd vatten som jag skulle ha i tacosoppan skit oxå tänkte inte på att det redan var vätska där kan inte göra nå åt de nu, kastar i 2 buljongtärningar, potatis och köttfärs sen har det fått koka. Blev inte godast men går att äta blir krämig räksoppa till middag åt hela familjen. Passade på att göra smoothi oxå. Tror jag skulle ha gått från köket i stället. Blev en st överfull bringare av barn jordgubbar banan och kvarg, tur jag använder de i smoothi. Chrille fick komma och hjälpa mig sätta över i en större skål. Där kanske de var bra att vara förvirrad för nu klarar jag mig säkert till i övermorgon. 
Känner mig rätt så utslagen nu, trött har jag varit i de närmaste hela dagen. Tror kroppen håller på att acceptera de jag gjort och ställer in sig på de där av tröttheten. Känns naturligt på nå vis 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0