Operation

Idag är det äntligen dax för operation fast jag är alltid lika nervös/rädd för narkosen.
Jaja jag tar då mina blodförtunnande sprutor.
Önska mig lycka till

Lever!

Vi lever!
Jag och Oliwer har nyss haft vinterkräksjukan :( Inte roligt kan jag säga.
Som tur var kom det efter alla storhelger vi haft sen sist jag bloggade.
Julen var helt kanon saknade  dock Rasmus men det som har hänt har hänt och det här blir bäst för alla. Det var en lugn och skön julafton ingen negativ energi :) Det gillar jag, fast det har inte varit nå negativ energi sen i våras.
Ny årsafton var oxå kanon. Vi åt hela kvällen och umgicks med goda vänner.
Jag har tänkt att göra en sammanfattning på 2012 men är inte redo för  det riktigt än.
20112 var ett skit år som jag skulle vilja glömma men det lär jag inte göra.
 
Över till nuet!
Jag vaknade väldigt tidigt idag, typ 04.15 :( suck va less jag är på att sova konstigt och på alla tider på dygnet.
Jag orkar ALDRIG vara vaken en hel dag då jag kliver upp så tidigt. Idag måste jag hålla mig vaken hela förmiddan för att vi ska åka till Luleå :) och titta på en skoter :)
Chrille är gladare än mig men det är inte så konstigt skoter är hans vinter passion och jag missunnar honom inte alls att köra, själv gillar jag inte att köra men älskar att fara ut med den o ha matsäck med o sitta en dag ute o grilla korv. Det är familje mys :)
Då vi kommer från Luleå hoppas jag att jag kan sova ett par timmar för vi får främmande i kväll :) sen borde resten av tomtarna packas undan. Vi började med det igår men det tar sån himla tid, min tomtesamling har utökades med ganska många tomtar i år. Det är inte alltid de gör de. Mina tomtar ska se ut på ett speciellt sätt gillar jag dom inte handlar jag inte :) tur är väl de har nog egentligen tillräckligt många :)
Gardinerna fär nog hänga ett par dagar till.
Nu ska jag fortsätta sticka sockar åt Oliwer han har hunnit nöta upp paret han fick tidigare. Han o Chrille för den delen har verkligen börjat använda tjocksockar som aldrig förr :)
 

RSS 2.0