Länge sen!

Nu var de länge sen jag skrev något, det kan bero på att jag har varit arg o inte vill skriva ut något här än så länge. Jag är fortfarande arg men jag försöker släppa de :)
I dag står rätt mycke på schemat som jag har tänkt att jag ska orka med men sen om jag gör de de va en annan sak. Jag har tur att jag åter går att nå på mobilen ;) Köpte en ny förra veckan eftersom min gamla gav upp. Det gick inte att svara i den o inte ringa den va helt slut. Jag är då nöjd med min nya telefon både i batteritid o mottagning. Fast jag viste redan att den va bra då jag har en vän som har en likadan så jag hade kollat mottagningen på platser där jag brukar befinna mig :)
Nu är det dax för duschen, de va så klibbigt varmt igår att de va lönlöst att duscha. Önskar alla en trevlig måndag

Gårdagens Oliwer!

Han är för rolig. Vi åkte upp till stugan o hälsade på en snabbis igår o då vi skulle fara så frågade Oliwer farmor om han fick stanna. Denna gång gick de inte så farmor sa nej. Oliwer titta på henne som en ledsen hundvalp o sa snälla men hon stod på sig. Till sist fick vi honom att ta på sig skorna o då säger farmor åt Oliwer att vi syns ju i morron. Han titta på henne med sur blick o så säger han Nja de kan jag nog inte lova. Haha gulligt värre för han var sur. Då sa farmor att då ses vi på onsdag då du fyller år. Då såg han riktigt fundersam ut o vrider på huvudet o säger - Nja de kan jag nog inte lova. Sen gick han med bestämda steg till bilen för att sura :) Det är ju tur att de går över fort för han :)

Tiden går!

Nästa vecka fyller Oliwer 10 år o Melker 2. Tiden går alldeles för fort. Här händer det inte så mycke. Det finns mycke att göra med det gäller att orka göra de oxå. Jag försöker göra de vardagliga sysslorna så gott som jag orkar. Men är på väg att lägga ner o bara ta de lugnt ett par dagar. Jag orkar aldrig göra nått som är roligt. Tanken är att jag ska till Luleå idag men får väl se då de är dax om jag kan hålla mig vaken. Det är något som gör att jag vaknar kl 5 varje morron oavsett vilken tid jag somnar. Börjat tro att de kan vara tidningsbudet men de är oxå konstigt för Chrille brukar vakna av alla ljud o han sover tills hans väckare ringer. Vilket fall så ska sovrumms fönstret stängas för att jag ska se om jag kan sova längre än till 5 i morron.

Sömnproblem

Nu har mitt vakna före attan kommit tillbaka. Om jag lyckas sova till halv sju har jag sovmorron, oftast vaknar jag halv sex eller tidigare. Det är lite tungt. Det spelar ingen roll hur länge jag är vaken eller jo de gör de för då vaknar jag tidigare o sover jag inte midda sover jag dåligt under natten.
Med andra ord jag är ständigt trött o sover inte alls bra. Det finns fördelar dock med att vakna tidigt :)
Hela huset är tyst, efter en stund hör man de bästa morron ljud som finns, perculatorn drar sin sista suck o kaffet är klart.
På ett tag vaknar väl Oliwer med ett stort leende som vanligt sen sätter han sig i soffan o ser tv en stund. Han är ganska lugn har jag kommit fram till. Jag brukar få höra att Oliwer är så jobbig men de är han inte alls, han kan hitta på nått bus o så där men han kan då uppföra sig o lyssna på andra. Han springer inte omkring som nått yrväder så jag tycker att de finns dom som är väldigt orättvis mot honom. Förr va han vildare men man måste kunna släppa o se att alla mognar o förändras. Man ska inte bli dömd för den man var.
Men nu är ju de här mina åsikter o jag vet att de inte är förankrat i verkligheten.

RSS 2.0