Valborgs!

Hoppas att alla party människor får en bra kväll. Vi ska vara barnvakt åt våra underbara barnbarn så mamma och pappa får fara och fira moster på hennes 18-års dag. Hoppas dom får en kanon kväll. Vi far nog ut till lillpite och grillar korv. Nu på morgonen har Oliwer hitta myror i sitt lekrum, inte så trevligt alls. Nu städar dom där. Då man ser vad han gjort är de inte konstigt att det kommer ohyra. Fruktskal bakom bäddsoffan det är frukost på golvet osv. Ibland tror man inte att han har alla diagnoser men sånna här gånger inser man att det är så. Älskar han i alla fall. 
Har inte fattat något beslut om min hotell weekend ännu. Lutar mot sista helgen i maj eller första i juni. Annars blir det till hösten.

Uppdatering!!! 
Väldigt besviken vi ska inte vara barnvakt :-( 
Melker har fått vattkoppor och Oliwer har inte haft det och nu då han är i puberteten är det ingen hit att han får de. Han är nog mycke sjuk nu han tar igen det han alltid varit frisk tidigare. Förr då man ringde skolan blev dom förvånad nu är nä men igen. Jaja jag ska ha mina små snyggingar sen så de så. Känns så surt Melker som är svår att få till att sova här har verkligen längtat och väntat. 
Vad ska vi nu hitta på?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0